• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

301 ölüm ‘darbe girişimi’ymiş

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
301 ölüm ‘darbe girişimi’ymiş
AKİT yazarı, Türkiye'yi yasa boğan maden faciası için akıl almaz ifadeler kullandı.

Kanal 24′te yayınlanan Söz Bitmeden programına katılan Akit Gazetesi Genel Kordinatörü Hasan Karakaya, Soma’da meydana gelen mad en faciası için skandal ifadeler kullandı.
Sunuculuğunu Elif Çakır’ın yaptığı programda gündeme dair soruları yanıtlayan Hasan Karakaya Soma’daki maden faciası için “darbe girişimi” dedi.
Karakaya canlı yayında, Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yazısını okuyarak maden faciasının bir darbe girişimi olabilceğini söyledi. Karakaya, ” Bu yazıyı okudum. Yetkililer bunu ihbar kabul edebilirler. Baz istasyonundan görüşmeler tespit edilirse öyle sanıyorum ki burada ne numaralar döndüğü ve bizim 301 vatandaşımız üzerinden kimlerin hangi darbeyi gerçekleştirmek istedikleri ortaya çıkacaktır” dedi.
sözcü

su yorumcusu: ''Tebrikler. Soma'daki darbe girişimini ortaya çıkarıp bozarak bizden bir adet ekose deli gömleği kazandınız. Güle güle giyin''
''Biri Soma'da darbe girişimi arar, biri patronun damadı yahudi der, beriki bakanın gömleğini anlatır. Adamların medya tam bi sefiller korosu.''

off bıktım bu kedilerden. önce trafo şimdi soma sonra darbe..
sarmanları birileri durmalı.:ssz:

Sorumlular görüntülenmiş:
$200815048_1361127502.jpg $Cat-Gang (1).jpeg

yahuuu patronun damadı yahudiymiş söyleniyor da, bak bir israil dölü varmış aralarında, tescillendi.. ramazan denen zırto herifinde eşi akepe belediye meclis üyesinden 1.sırada. :51: takdiri ilahi ne diyeceksin.

Şu akit gazetesini mühürlesinler kapatsınlar Allah aşkına bu ne böyle.
Ergen ergen yazılar saçmasapan.

o kadar can gitti işin suyunu çıkardılar...
bu ne böyle....:19:
dünde yanlış hatırlamıyorsam kanal d de bi haber gördüm başbakan konuşuyordu 371 ölü dedi dili sürçmüş :50:

yav he he darbe girişimi evet ama buda yetmedi
yarın öbür gün yağmur yağar seller akar onada darbe girişimi derler

Bunların soyu ne zaman kuruyacak ya?
Darbe girişimi olsaydı,başbakan suçlu olmasaydı bu kadar hırçınlaşıp hata üstüne hata yapmazdı :)

LG-P710 Tapatalk

su yorumcusu: Artık gündemi Yeni Şafak ve Sabah'tan takip ediyorum. Avrupalıların Yozgat'ı falan kıskanıp ülkemize karşı kurduğu komploların farkındayım.

Eyyy cehape sen yaptın mı der acaba? Ya da eski kankisi Eyyy feto, seni gidi CIA ajanı seniiii, ona mı der sen yaptın diye?... Yoksa trafoya girip destek veren kedilerin paraları verilmedi de, acaba onlar mı intikam alıp darbe yapmak istedi der ? Ne der acaba? :51:

Back