Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim 87.2 puanim ve 3 atamadir bekliyorum. Her sene 85 li puanlarda ataniliyordu. Bu sene malesef 89 da kalsi. 4. Atamada da umudum.kalmadigi icin yeniden hazirlanmaya basladim. Hedefim 90 insallah
Canim 87.2 puanim ve 3 atamadir bekliyorum. Her sene 85 li puanlarda ataniliyordu. Bu sene malesef 89 da kalsi. 4. Atamada da umudum.kalmadigi icin yeniden hazirlanmaya basladim. Hedefim 90 insallah
inşallah alırsın cnm bnmde hedefm 90 ..Bide kızım var 17 aylık ..aksam 9 dan snra calısabılıyorum onda da artık yorulmuş tükenmiş oluyorum tüm gün kızımın pesınde olmaktan..Calışma seklı konusunda bı onerın var mı cocukla özellıkle
inşallah alırsın cnm bnmde hedefm 90 ..Bide kızım var 17 aylık ..aksam 9 dan snra calısabılıyorum onda da artık yorulmuş tükenmiş oluyorum tüm gün kızımın pesınde olmaktan..Calışma seklı konusunda bı onerın var mı cocukla özellıkle
Canim benimki de 14 aylik Ben gunduz uyudugunda 2 saat calisiyorum, aksam da esim bakiyor 1-2 saat oyle gunde 3 saat calismaya calisiyorum. Benim temelim oldugu icin su an yeterli geliyor ama sinava 4-5 ay kala kizi yarim gun de bakiciya vermeyi planliyorum daha uzun verimli calismak icin.