- 23 Nisan 2022
- 49
- 11
- 8
- 34
- Konu Sahibi Adaajlanersin
30000 TL ye burun estetiği yaptıracağım iyi bir doktor arıyorum. Tavsiye edeceğiniz istanbul içinde bir estetik doktoru varmı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size zahmet onu da google’layiverin, cok zor olmamali tahminimAdres ve telefon bilgileride lütfen
Araç yollayalım isterseniz daha kolay olur yüz yüze Şaka bi yana burası pazarlama platformu değil bizlerde doktorların asistanları değiliz. Herkes tecrübesini anlatır olumlu yada olumsuz, memnun kalıp kalmadığını gidip gitmemek diğer bilgileri araştırmak tamamen size kalmış. Günümüzde doktorun adını web de arayıp iletişim bilgilerini öğrenmek zor olmamalı diye düşünüyorum...Adres ve telefon bilgileride lütfen
Sosyal mecralardan bakmayı deneyinEvet googleden baktım mesela ahmet arslanoğlu için a clinicte çalışıyormuş sonra çıkmış. Diğer başka bir doktorda öyle 2 klinikte adı geçiyordu fakat 2 sinden de ayrılmış.
Furkan Karaloğlu mu ? Bu ara bu doktor çok kulağıma geliyor,çok zorlu revizyonları yapıyor,benimde aklımda açıkçası ..furkan kahyaoğlu 2 şubesi var ankara ve istanbul harika dr. kbb aynı zamanda bende 18 ekimde amaliyatım . giderseniz selamımı iletin kendisine :)
Bu işin içinde olan bir sağlık personeli olarak. Utku Kubilay, can Ercan , Behçet Şahin,Sinan uluyol30000 TL ye burun estetiği yaptıracağım iyi bir doktor arıyorum. Tavsiye edeceğiniz istanbul içinde bir estetik doktoru varmı acaba?
Behçet Şahin in fiyatları ne kadarBu işin içinde olan bir sağlık personeli olarak. Utku Kubilay, can Ercan , Behçet Şahin,Sinan uluyol
Hiç bir fikrim yokBehçet Şahin in fiyatları ne kadar