3000 tl maaş ile rahat gecinilir mi?

Biz 1250 tl ile geçiniyoruz en azından geçinmeye çalışıyoruz. kredide ödüyoruz ama gezip tozmak dersen maalesef kredi bitene kadar dişimizi sıkıcaz 3000 tl ile biz gayet rahat geçinirdik heralde
Ayrıca asgari ücretle o kadar geçinen insan varken 3000 tl gayet iyi bir para

Marka takıntım yok herşeyin en uygununu almaya çalışırım ama dedigim gibi gezmeyi çok seviyorum

ev varsa geçinirsiniz ama başta biraz borca girdiniz mi bilmiyorum eşya borcu falan,bence sıkıntı yok geçinirsiniz

Başkasının üyeliğiyle konu açmak yasak idi.
Gezip tozma - alışveriş durumu varsa geçinirsiniz, fakat birikim yapamazsınız.

bu evleneceğiniz kişiye ne kadar saygısızca bir yaklaşım konu sahibi arkadaşım.. adam çalışıp kazanıp ülkemiz şartlarında bi kişinin getirebileceği ortalamanın üstünde bir kazanç getirecek eve siz de ayy ben gezmeye düşkünüm ama bize yeter miii die yattığınız yerden soru soracaksınız.. pardon da güzel bir hayat yaşamak uğruna çalışan biz kadınlar enayi miyiz acaba?? benim de eşim 3000 tl kazanıyor ama ben de yemeye gezmeye meraklı olduğum için çalışıyorum.. hayat müşterek bu neyin kafası sizdeki..

3000 tl az para degil. Ama senin isteklerin fazla. Hem alisveris, hem gezme, hem birikim istiyorsun. Hepside kocanin maasi olacak. Ben rahat edemezdim onun parasiyla bunlari yaparken. Sana tavsiyem sende calis. O zaman rahat alisverisini de yaparsin birikimde yaparsin. Bunlari dusunmen acikcasi bana ilginc geldi. Yok yeterli degil desek dugunden vaz mi gececeksin?

Güzelim benim bir tezim var hep söylerim 5000 $ maaş alsam 3 ayda bir de ikramiye verseler çok değil 6 ay sonra gecinemiyorum demeye başlarım neden çünkü geldiği kadar gider .. yukarı sinin sınırı yok ama aşağı si nin limiti belli hep aşağı bakıp şükür etmeli ... Rabbim helalinden bol kazançlar versin

O dediklerini 3500 + 3500 TL ile biz zor yapıyoruz.

Bende sandım sizin maaşınız.

Demek istiyorsun ki
Kızlar ben koca buldum hem de maaşı 3000 TL evi de var düğünden sonrada araba da alacağız.

Hem unutma her zaman söylerim.

Para huzur getirmez sadece rahatlık getirir.

Bizim eve ayda 6000 tl giriyor 2800 tl kredi, 400 kira, 600 tl faturalarimiz, 1000 tl kredi kartimizi ödüyoruz. Böyle yazinca her ay köşeye para atmamiz gerekiyor ama hiç birikim yapamiyoruz Keşke biraz tutumlu olsaydim

Bana kalirsa siz o parayla gecinemezsiniz .gerçekten dalga geçer gibi bu konuyu açmaya utanmiyor musunuz. Hem calismicaksiniz hem gezeceksiniz hem de alışveriş yapacaksinz bi de BİRİKİM yapacaksinizzz.. Bu ülkede ne kadar dusUK ücretlerle geciniliyor acaba haberiniz var mi. Borcunz harciniz olmadiktan ve eviniz olduktan sonra bu dediginiz herşeyi yaparsiniz ancak bu düşünce yapisiyla nereye kadar onu da bilemiyorum. Bu konunun acilis sebebi sadece sacmalamak başka birşey değil. Boyle kadınlar olması gerçekten üzücü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…