Cok asiriya kacmadiginiz surece birikim yapabilirsinz ne yazik ki ulkemizle asgari maasla 5 kisilik aileler geciniyor sizde 3000 ile gecinip birikm yapabilirsinzMrb kızlar ben üye değilim arkadaşımın sayfasından yazıyorum. 2 ay sonra düğünüm var ancak kafama takılan bazı şeyler var sizden fikir almak istedim. Müstakbel eşim :) 3000 tl maaş alıyor evde kendimizin sizce rahat geçinebilir miyiz? Düğünden gelenlerlede araba almayı düşünüyoruz. Evlenince sıkıntıya girmek istemiyorum. Hem ev gecindirip hemde birikim yapmak istiyorum gezmeyi alışverişide seven biriyim.Yardimci olursanız sevinirim..
Şakamı yapıyorsun ben 900 tl ile 470 ini kiraya verip kalanında ev giderlerine harcayarak. bir yıl geçirdim bursada ilçe falan değil yıldırımda. Senin en az 1500 ünü kenara koyman gerek
Mrb kızlar ben üye değilim arkadaşımın sayfasından yazıyorum. 2 ay sonra düğünüm var ancak kafama takılan bazı şeyler var sizden fikir almak istedim. Müstakbel eşim :) 3000 tl maaş alıyor evde kendimizin sizce rahat geçinebilir miyiz? Düğünden gelenlerlede araba almayı düşünüyoruz. Evlenince sıkıntıya girmek istemiyorum. Hem ev gecindirip hemde birikim yapmak istiyorum gezmeyi alışverişide seven biriyim.Yardimci olursanız sevinirim..