How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El 300 TL ye MAMAROO

redlight71

*AŞKIM ve ÇOCUKLARIM*
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
2.267
21
158
53
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi Mamaroo ve Tiny love uykucu anakucağımızı satıyorum.İstanbul Anadolu yakasında ortak belirlenen bir yerde ürünlerimi teslim etmek isterim...

Mamaroo 400 TL
Tiny love 150 TL

$20131222_150242.jpg $20131222_150412.jpg

Aslında başka resimlerde vardı ama büyüklüğünden dolayı kabul etmedi bilgisayar,ilgilenen olursa tekrar küçültüp yüklemeye çalışırım

Tiny Love anakucağı satılmıştır.Alan arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun....:emir_bebek:
Mamaroo hala satılıktır...:16:

Mamaroo yu satın almak istiyoruz. Resim ürünün son hali mi? Ürünü ne zaman almıştınız, garantisi devam ediyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Mamaroo yu satın almak istiyoruz. Resim ürünün son hali mi? Ürünü ne zaman almıştınız, garantisi devam ediyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

İyi akşamlar, evet resim ürünün şu andaki hali...Ürünün herhangi bir yerinde yırtık,sökük falan yok,yaklaşık 1,5 sene önce alındı.Kızım şu anda 19 aylık, uzun zamandır kullanmıyoruz odasında duruyordu....

Son düzenleme:
Merhaba,
ürünü nasıl görebiliriz?
biz fatihte oturuyoruz, siz anadolu yakasındasınız..nereye gelmemiz gerekiyor size en yakın olarak? özelden mesaj atamıyorum, yeni üye olmam sebebiyle..

Merhaba,
ürünü nasıl görebiliriz?
biz fatihte oturuyoruz, siz anadolu yakasındasınız..nereye gelmemiz gerekiyor size en yakın olarak? özelden mesaj atamıyorum, yeni üye olmam sebebiyle..

Merhaba
Evet Anadolu yakasındayım ben Ümraniye Carrefour ya da Tepe Nautilus ,Meydan gibi Avmlerin otoparkı nda ürünü elden teslim etmeyi düşünüyorum.Ürün konusuna da gelirsek herhangi bir arızası yok temiz kullanıldı resimleri de mevcut zaten :34: teslim alırken bakarsınız ürüne beğenirseniz alırsınız

Son düzenleme:
Back