300 cc mentor damla kas altı 3 yıl bir bakınız

Önce nagor marka kas üstü 280 cc damla protez operasyonu geçirdim, kas üstü protezlerimi meme dokum olmasına ragmen çok belli edip gösterişli olmasına sebep verdi,ayrıca nagor protez çok sertti... masajlara çok yönelmeden gerek yok bunları zaten çıkartıcam diye beklerkenki 2 ay sürede kapsül oluştu. Ve hemen çıkarttırıp bu kez mentoru seçtim ve yumuşaklığı daha çok olması beni ikna etmişti ve daha küçük cc ye indim gösteriş değil doğallık önemliydi,260 cc damla oldum. Ve inan masajlar çok itinalı ve sert yaptım. Sonuç gün geçtikçe biraz daha aşağı salmalarıyla kesinlikle çok yumuşak.ama tabiki her protez gibi sırt üstü uzandığında dik ve yuvarlak duruyorlar, her protez sırt üstü yattığında serttir.... plajda mesela asla dümdüz sırt üstü yatmam. Ama gel gör ki hala kimse bilmez ve anlamaz protezli olduğumu.
en takık olduğum konu yumuşaklığından memnun musun:) ben de 300cc damla midium high dual plan oldum. izlemeye alırsan sevinirim. epey sabırsız bi insan olduğum için çok merak ediyorum.

Coffeeturk çok teşekkür ederim yorumun için. Çok mutlu oldum gerçekten. Burada çok fazla damla taktıran yok o yüzden her gördüğüme sormak istiyorum, 3 yıllık yorum ilk sizden:) tabi sanırım sizin kendi dokunuz da varmış, o da etkili olabilir. nagorun mentor dan sert olmasına şaşırdım, forumlarda öyle bi yazılmış ki sanırsın mentor damla, taş gibi:) geçen doktor kontrolümde de 6 aylık damla sonucunu gördüm yumuşaklığı gayet iyiydi.

Aslında olay şu, vücudun dışardan gelen bi cisimi kabul edip etmemesi, yani bütünleşme olayı. Bu bünyeden bünyeye değişiklik gösterir,bende nagor ters tepmişti,kapsül oluşmuştu,eğildiğimde kapsülü farkedebiliyoduk gözlemleyerek. çoğu dr bunu anlayıp ona göre bi materyal seçer ya da seçip uygun gördüğünü uygulamak ister ama hasta ikna edilebilir değildir, dr da artık olacakları sertliği ya da kapsül oluşma riskini vs artık göz önünde bulundurmaz, hasta inatlaşır.260 cc der dr, hasta hayır 300 diye diretir, dr der ki mentor,hayır der hasta; nagor. çnkü arkadaşım nagor taktırdı... vs vs uZar bu anlıcagın. Önemli olan doğru dr u bulup onun direktiflerinden çıkmamak. Önemli olan büyük olması değil doğal olmasıdır. En doğalı da damla protezlerdir. Sende yıllarca mutlu mesut yaşarsın umarım protezlerinle...

En doğalı damladır fikrine katılmıyorum... damla protez armut vücut tipli bayanlar için üretilmiştir aslında. Göğüs kafesinizin duruş şekline göre seçiliyor protezler , yusyuvarlak duran protezler hiç hoş durmuyor tabii ama çok büyük ccler kullanılmadıkça doku örttüğü için zAten yine yuvarlak durmuyor. Kişiye göre nasıl ameliyat tekniği seçiliyorsa (kas altı kas üstü ) yada silikonun nereden konacağı (koltukaltı , meme başı, meme altı vs ) damla kullanmak da bir tercih ve aslında hiçbiri diğerinden doğal değil. Ayrıca protez zAten yapay birşey ne kadar uğraşsanız da kendi göğsü olan biri gibi olmuyor. Çok abartı durmayan göze batmayan demek istiyorsunuz "doğal"dan kasıt ama bunu yuvarlak protezle de sağlamak mümkün. Sadece kişinin vücut yapısı neye elveriyorsa ona karar verilir. Ülkemizde genelde bu kararı doktor veriyor. Yurtdışındaki ameliyat süreçlerini takip etmenizi öneririm. Süreç onlarda nasıl işliyor bizde nasıl işliyor

Ben ne demişim ? Dr la uZlaşın demişim ?

benim içinde doğal duran meme demek, üstten protez çıkıntısı olmayan, bombesi,çerçevesi belli olmayan meme demek yuvarlak veya damla farketmez. Bazı damlalar var yuvarlak duruyo, bazı yuvarlaklar var damla gibi duruyo. herkesin fikri, zevki farklı tabi, bu forumda top top dursun üstten protez çıkıntısı olsun diyende gördüm, hiç belli olmasın, doğal olsun diyende gördüm. Doğallığın damla veya yuvarlak oluşuyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Tartışmaya meyil var şuan arkadaşlar ve hesabımız pasifleşsin istemiyorum çnkü bugün aşılamayla ilgi bu siteye ihtiyacım var. Umarım anlayışla karşılarsınız, çnkü site tartışmaya açık değil, pasif yapıo anlayamıyosunuz da nedenini... bugün değil daha sonra uzun uzun tartışırız . Sevgiler
Yazınıza binaen oldukça uzun bir yazı yazdım sadece alt kısmı mı cevapladınız?

SüreciniZde Allah yardımcınız olsun inşallah .

14 gün sonra olurmuş. İlk denememiz. Sebepsiz bi şekilde olmadı. Tıp-a bıraktık süreci artık . Şu çatala uzanmak hangi kadını germio ki

Sonrasını düşünerek kendinizi ferahlatmaya çalışın. Bazen gerçekten doktorlar sebep bulamıyorlar ama mucizevi bi şekilde kendiliğinden de olabiliyor . Hatta yumurtalar tutsun diye bikaç tane işlem yapılıyor , sonrasında hatta haberlerde çıkmıştı o şekilde üçüz Doğum yapan bir anne vardı. Daha sonra da kendiliğinden hamile kalmıştı ve kısa Aralıklarla 4 çocuk annesi oluvermişti :))
Bir de bi tanıdığımın da yıllarca çocuğu olmamış. 7 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştı. İkinciyi istediler fakat ikinci de olmadı. Aradan 14 sene geçtikten sonra da ikinciye hamile kaldı. Tıp çok ilerledi evet ama bazı şeyler sadece Rabbimde. İnşallah herşey gönlünüzce olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza .

Çıktım dr dan. Gayet iyi ve başarılı geçti. Söylemlerin için çok teşekkür ederim. Umarım uzun uzun yaZışırız, moral için de çok teşekkürler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…