Canım gözükmüyor fotografların
ahah canım izliyorum sanıyordum ben seni, baktım resmlerine hiçte öyle büyük değiller normaller bence, benimkinin de biri 300 biri 325, keşke daha büyük olsaydı diyorum. Seni ağırlık olarak çok rahatsız ediyorsa ona diyebiliceğim bişey yok açıkcası:/izlemen gerekiyor cnm
1.60 boy 52 kg cok ayrıktı göğüslerim ve asimetrikti ayrık olduğu için geniş duruyor göğüslerim sütyen takmıyorum sıkılıyorum takınca daha büyük görünüyo biraz ağır geliyo
Canim hic bile buyuk deil,gayet normal,buna buyuk diyemezsin.Cok guzel masallah.3 yıl oldu meme altı kesisi 300 cc damla kas altı bana büyük geliyor 250 cc iyi olcakmış, moralim bozukresim yükledim izlemeye alıp bakabilirsiniz
Canim hic bile buyuk deil,gayet normal,buna buyuk diyemezsin.Cok guzel masallah.
Evet canim,soylemesen silikon oldugnu tahmin bile etmem.Genc kiz memesi derim.teşekkür ederim ben kuruntu yaptım galiba eskisi çok ufak olduğu için yadırgamış olabilirim
Evet canim,soylemesen silikon oldugnu tahmin bile etmem.Genc kiz memesi derim.
Canım beni de iZler misin ...3 yıl oldu meme altı kesisi 300 cc damla kas altı bana büyük geliyor 250 cc iyi olcakmış, moralim bozukresim yükledim izlemeye alıp bakabilirsiniz