sanırım baktın resimlere ben kaldırıyorum)sen nasılsın ameliyatın nasıl geçti )
Arkadaşlar bende göğüs büyütme estetiği için araştırma yapıyordum konuyu okudum ve buradaki dren konusu kafama takıldı ne için gerekli oluyorki o ve çok acısı oluyormu :s yada nasıl takılıyor bi bilgi verebilirseniz sevinirim
tatlım çoook geçmiş olsun bu arada ne kadar çabuk çıkmış drenlerin şanslısın vallaBakamadımameliyatım iyi geçti hatta ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum sonrası yok :) ağrım hareketle oluyor ama bugün sahilde yürüdüm bile yavaş tempoda tabi.. Drenlerim de çıktı.. Çok sert ve şekilsizler şuan düzelmesini bekliyorum :)) bu arada orta yükseklik high profil 260cc anatomik kullanmış.. Şimdilik boyut iyi ama küçülürse bilmiyorum
Earacım ,benim drenlerim 3 gün kaldı, ki iyiki kaldı ameliyat esnasında oluşan ve göğüs içinde kalan kan sızıntısı dren sayesinde dışa atılır ve inan ki ağrılı bi durum değil ama onlarla 3gün geçirmekte kolay değil süpriss bu konuda çok şanslı dren ertesi gün çıkarılmışArkadaşlar bende göğüs büyütme estetiği için araştırma yapıyordum konuyu okudum ve buradaki dren konusu kafama takıldı ne için gerekli oluyorki o ve çok acısı oluyormu :s yada nasıl takılıyor bi bilgi verebilirseniz sevinirim
benim 300 değilde 350cc kasaltı oldu.boyum 158 kilom 64. benim hala sol sağdan küçük duruyor.17 gün oldu henüz.doktor düzelir dedi ama bilemiyorum.normal de sağ göğsüm soldan biraz büyüktü.350 cc olarak büyüklüğünden memnunum.arkadaş olarak eklersen fotoğraflarımızı görebiliriz.ben henüz yaralarım çok iyi olmadığı için albüm eklemedim iyileşince arkadaşlarıma fikir amaçlı eklicem.
Merhaba Fairtale..Nasılsın,nasıl gidiyor süreçFotoğraf eklemeyecekmisin?
Ben daha 1 haftaya kadar dren in ne olduğunu bilmiyordum kuzenimin akciğerine takmışlar onda gördüm ama korkutucu şekildeydi çok acıtıyormuş ve iz falan kalıyodu çıkarıldığında o yüzden biraz korktum ama doktorumla daha görüşmeye gitmedim gittiğimde bu konudada bilgi alıcam inşallah :) verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum ayrıca :)Earacım ,benim drenlerim 3 gün kaldı, ki iyiki kaldı ameliyat esnasında oluşan ve göğüs içinde kalan kan sızıntısı dren sayesinde dışa atılır ve inan ki ağrılı bi durum değil ama onlarla 3gün geçirmekte kolay değil süpriss bu konuda çok şanslı dren ertesi gün çıkarılmışdrenlerin borusu 4-6mm çapında incecik boru ve ucunda kesecik var,göğüs içinde kalan kısımsa yassı 1-2mm kalınlığındadır...Bende çıkarılırken zerre kadar ağrı olmadı hatta kıdıklanır gibi hissettim...korkulacak bişeyi yok Esracım
canım akciğer ameliyatında takılan dren biraz daha farklı o yüzden için rahat olsunBen daha 1 haftaya kadar dren in ne olduğunu bilmiyordum kuzenimin akciğerine takmışlar onda gördüm ama korkutucu şekildeydi çok acıtıyormuş ve iz falan kalıyodu çıkarıldığında o yüzden biraz korktum ama doktorumla daha görüşmeye gitmedim gittiğimde bu konudada bilgi alıcam inşallah :) verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum ayrıca :)
birde sakıncası yok ise resimlerini bende görebilirmiyim ameliyata karar verdim ama boyut konusunda ciddi problemler yaşıyorum bu operasyonu geçirmiş biri olarak bu konudada fikir verebilirsen çok memnun olurum. şuanki bedenim 70/a iken doktorum bana 75/c önerdi 165 boy 46 kilodayım. benim istediğim dekoltede hoş duran bi göğüs ama normal boyutun bu olduğunu söyledi doktorum
verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum, ameliyatı inşallah mayıs ayının ortalarına gelmeden yaptırcam doktorumun müsait olduğu bi zamana ayarlayıp. doktorum kas altı önerdi daha doğal bi görünüm verdiği içinmiş ama ben kas üstü yuvarlak protezde ısrarlıyım, 24 yaşındayım yıllardır göğsüm yok diye dert yanıyorum olmuşken şık bişe olsun diyorum ama işte tam olarak emin olamıyorum çok kararsız kaldım :Scanım akciğer ameliyatında takılan dren biraz daha farklı o yüzden için rahat olsungöğüse takılan o kadar küçükki rahat ol ayrıca bana takılan dren 3 gün kaldı onlarla hareket etmek zor oluyor ama bu sadece hareket kısıtlamasıyla alakalı özellikle lavaboda zor oluyor ama emin ol ağrısı sızısı yok hatta herkesin korktuğu çıkarken çok acıyacağı konusunda ama ağrısı yok,izde olmuyor, deneyimlerimle söylüyorum fotoğraflara gelince sadece arkadaş listeme aldıklarım görebiliyor....
ben 173cm,45 kg'm 290cc yüksek uzunluk ve yüksek profil takıldı...ben 70 Acup kullanıyordum ama o bile boştu,ben en fazla 75 Bcup olsun istedim ama dr' m 75 Ccup taktı aslında ameliyat esnasında sana uygun olanlardan deneme yapıyorlar ve bedeninde güzel duranı tercih ediyorlaryani benim gibi Bcup beklerken Ccup bile olabilir,önce çok büyük diye sinir olmuştum ama şişler inince çok güzel bir ebat almaya başladı ama daha 18gün oldu en az 2ayda esas hali belli oluyormuş )bence C cup'ta sana olabilir gibi...damlamı yuvarlakmı?kasaltımı kas üstümü karar verdin mi?Ameliyatın yakın sanırım kısmetse ne zaman?şimdiden bol şanslar canım
Mrb cnm bende 4 gun once ameliyat oldum bana kas zari alti 300cc takildi cokta memnunum tam ideal buyuklukte ama sen cok dolgun dursun istiyosan 350ye kadar cikabilirsin
Direnide her dr tercih etmiyor mesela bana takilmadi onun yerine cok siki bandaj kullaniyorum demisti acikcasi diren isi benide korkutuyodu ins en kisa zamanda ameliyatini olur istedigin sonuca kavusursun
Canim benim eskiden 75 a yi bile doldurmuyodu suan 75 c tam olur gibi geliyo suan ustumdeki sporcu sutyeni 85
Ama zaten ole cok buyuk degil sen buyuk istiyosan sani 300 cc asla mutlu etmez
Ben dr a cok buyuk olmasin beni iri gostermesin dikkat cekmesin 75c nin ustune cikmasin dedigim halde bazen bakiyorum 320de hatta 350de hic abarti durmazmis die icimden gecirdigim oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?