kızlar inanılmaz mutsuzum lütfen bişi söyleyin ya delircem 6 gün önce ameliyat oldum.göğüs dokum hiç yoktu doktorum en fazla 300 olur dedi kas altı high profile yaptı.ameliyat sonrası 325 sığarmıydı dedim sığardı ama abartı olur diye yapmadım dedi ne abartısı ya!!!.şu an bana çok küçük geliyolar eminim yine destekli sütyen kullanmaya devam edicem ne anladım bu işten.göğüs kafesim dar evet minyonum ama alabildiği kadar büyük olsun demiştim.o kadar para o kadar eziyet offfff çok kötü taktım ya değdi mi offf çok üzülüyorum bi de üstelik ameliyat ödem şişlik vs iyice küçülecekkk?????tamam eski hali resmen dümdüzdü ama yani olmuşken neden daha büyük olmasın ya bi kere ameliyat oluyo insan..çok kızgınım doktoruma çok mutsuzum ya( bi de yuvarlak öyle portakal gibi durur dedi damla yaptı.hiç de öyle değilmiş keşke yuvarlak olsaydı keşke başka doktorla da görüşseydimm aceleye getirdim.ameliyat olmamış olanlar lütfen iyi araştırın ya emin olun.kahretsin ya en kısa zamanda foto çeker eklerim bildiğin normal genç kız göğsü gibi iki çıkıntı sanki.şişlikler inince dekolte de kalmazzz aşağı iner göğüsler ohhh yine bunalıma gircem(