Sivilceli Ciltler 30 yaşını geçtim halen sivilcelerden kurtulamadım diyenler buraya

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
Kızlar şu anda 31 yaşındayım. Ama her yeni gün beyaz iltihaplı büyük sivilceler çıkıyor yüzümde. Pudrasız asla dolaşamıyorum. Burda yazılanlardan denedim. Pahalı kozmetiklerden aldım. Doktora gittim. İlaçlar kullandım ama nafile. Herhalde 60 yaşına geldiğimdede sivilcelerim olacak diye düşünüyorum.

Benim gibi olan varmı aranızda. Çünkü ben etrafımda göremiyorum benim yaşımda sivilceli olan. Neden olur neden kaynaklanır. Bu sorunu aşmış yada aşamamış arkadaşlar lütfen buraya yazsınlar...buyrunnnnnnnnn

İlaçlarını düzenli olarak kullandın mı? Pudra çok kötü bir seçim. Gözenekleri tıkadığı için cildindeki sorunlar tekrarlanır. Çok rahatsız oluyorsan mesela İmex var, kapatıcı özellikte bir sivilce kremi, bundan kullandın mı? Doktorun dediklerini uyguladın mı? Beslenmene dikkat ettin mi? Erişkin aknesi zor geçmesiyle biliniyor. O nedenle çok daha sabırlı olmak lazım. Günlük olarak katkısız maden sularından iç, salatalarından sirkeyi eksik etme, sigaradan uzak dur gibi önerileri zaten bilirsin. Yüzünü ne ile temizliyorsun, rutinin nasıl? Peeling maske kullanıyor musun? Belki sivilcelerin günlük kullandığın ürünlerle alakalıdır. Kan değerlerine, karaciğerine bakıldı mı? Pahalı kozmetik yerine dermokozmetik markalar (avene, bioderma, la roche posay) denedin mi? Benden bu kadar. =)

bende 30 yaşındayım ve şu an yüzüm tamamen sivilceyle kaplanmış durumda.. herşeyi fazlaca kafaya takıp stres yapan bi yapıya sahibim ondan oluyo sanırım benimkisi ama hiç mi geçmez yaa..bu kadar sivilce için tek kurtuluş roaccutane gibi görünüyo en kısa zamanda bi dr.a görüncem bakalım..

Roac.'ın da çok fazla yan etkisi var işte. Bir de daha sonra tekrarlama olasılığı yüzünden riskli bir tedavi. İnşallah kurtulursun.

Beni anlatmışsın sanki.Ergenlikten beri peşimi bırakmıyor şu sivilceler.Herşeyi kullandım bu yaşıma kadar,roaccutane da dahil.Yine de çıkıyor.Çıktımı da geçmek bilmiyor,iz bırakıyor.

X