Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim şuan 7.5aylık hamileyim. Yaklaşık 1 yıl önce evlenerek şehir değiştirdim ve bu şehre geldim geleli burun akıntım var. Önceleri halıların yeni olmasından kaynaklı toz alerjisi vs.. ve hava değişimi kaynaklı diye düşündüm ama aylarca geçmeyince doktora gittim. Doktor burnumda kemik eğriliği ve etlerde şişme olduğunu söyledi, doğumdan sonra ameliyat olmalıymışım.
Benim anlamadığım şu... 30 yaşıma kadar hiçbir nefes problemi ya da akıntı problemi yaşamadım. Bu sıkıntılarım birden bire gerçekleşti. Burnumdan herhangi bi darbe de almadım. 30undan sonra burun kemiği eğrilir mi?
Benimle aynı sıkıntı ve benzeri sorunu yaşayan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
Benim anlamadığım şu... 30 yaşıma kadar hiçbir nefes problemi ya da akıntı problemi yaşamadım. Bu sıkıntılarım birden bire gerçekleşti. Burnumdan herhangi bi darbe de almadım. 30undan sonra burun kemiği eğrilir mi?
Benimle aynı sıkıntı ve benzeri sorunu yaşayan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.