30 yasinda universite

Ah_kalBiM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
723
181
37
kizlar merhaba.
kosaca anlatim kedimi hemen. 87 dogumluyum. hayata gec atildim erken evlendim bi kizom oldu bosandim. orta ve liseyi disaridan cabalarimla bitirdim cok sukur. ygs ve lys sinavina girdim bu sene sonuclar aciklanmadi ama tahminime gore onlisans bolumlerinden birine gidebilecegim.

medrese mezunuyum. ilahiyat da aklimda ama ek olarak neler olabilir. bir baltaya saglam bi sap olmak istiyorim artik.sizce ne gibi bolumler secebilirim yasimi da hesaba katarak... siz olsaniz ne yapardiniz. fikirlerinizi sunarsaniz sevinirim..:) :) :)

2 yıllık sağlık bölümlerine gide bilirsin fizyo terapi ,anestezi gibi. bende 26 yaşındayım , iktisatı bıraktım bu sene sınava girdim. hemşirelik okuycam bende :) sağlıkta her zaman iş var .

eşim de 37 yaşında açıkta kalmayacağı bir bölüm istedi, şimdi tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik okuyor.
hem özel hem devlette çalışabilir, yaş sınırı yok. ayrıca kpss de sağlık teknikeri olarak atanma şansı da yüksek.

yerinde olsam sağlıkla ilgili bişey okurdum,hem rahat iş bulursun hem rahat okursun..araştırmanı tavsiye eederim cnm,ayrıca yaşında da bi sıkıntı yok,çok sıkıntı yapıyorsan söylemezsin bile gerek duymazsın buna

en güzeli 2 yıllık sağlık bölümlerinin kpss atama puanına , kaç kontenjan açmış ona bak . ve kararını o şekil de ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…