- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.941
Aslıcığım, bazen ilaç da etki etmiyor.
Bugün daha iyiyim. İlgine sağ ol.
İnancını bilmiyorum ama Allah'a sığın. Dua et. Namaz kıl. Kendini bu anlamda motive et bence...
Daha iyi olmana sevindim.
Merhaba Petunya...Selam Aslı
günaydın kızlar nasılsınız?
As. Öncelikle kendini tanıtarak başlıyorsun canım. :)slm kızlar...
konuyu bende takip etmeye başladım.28 yaşındayım ama cok yaşadımmmm (herkes öyle der ya )
neler yapıyorsunuz,sohbet nasıl ilerliyor?
tekrar mrb ozaman hepinize.5 yıldır istanbulda yaşıyorum.yaşım 28,yöneticiyim bir kurumda.Merhaba Petunya...
As. Öncelikle kendini tanıtarak başlıyorsun canım. :)
Hoş geldin aramıza...
Ne güzel anlatmışsın.tekrar mrb ozaman hepinize.5 yıldır istanbulda yaşıyorum.yaşım 28,yöneticiyim bir kurumda.
bugüne kadar cok sevdim sevildim falan elde var sıfır.en son yaşadığım ilişkide problemlerim olduğunu anladım.aşırı kıskanç ve kuruntuluymuşum meğer:)
benim hemen evleneyim gec kaldım derdim yok henuz ama ortam baskısı ve yalnızlık psikolojisini blirsiniz.hele bekar evi,yalnız yaşamak,düzensiz hayat,sevilme ihtiyacı falan sıkıcı olan bunlar.
kilo almıştım ilişkim esnasında 20 gündür planlı yasadığım için azda yiyorum 3,5 kilo verdim şimdilik 8,9 kilo daha vereceğim.
malum arkadaslar hep evli nişanlı artık ortamım cok azaldı.ilişkimden dolayıda o bitince bi anda boşulga düştüm hani.üzüldümde
ne düşündüğümü,ne hissettiğimi bilemiyorum şimdilik,moralim cok ta iyi değil ama huzur var şartlar iyi Allaha şükür.
arada gelenler , gidenler oluyor. ama sabit 5 - 6 kişilik sağlam, kaliteli bir kadromuz var.burda genellikle sohbet eden tanıştığınız kaç kişi var,durumlarınız nasıl genelde yani yaş,iş,özel durum vs
İyi Sevcan, Allah'a şükür.Merhaba canlar nasılsınız?
hangi şehirlerde yaşıyorsunuz pekiarada gelenler , gidenler oluyor. ama sabit 5 - 6 kişilik sağlam, kaliteli bir kadromuz var.
ben çalışıyorum. senden beş yaş kadar büyüğüm. özel bir şirkette muhasebe finans. bekarım ve uzun yıllardır yalnızım.
aynı şehirdeyiz.hangi şehirlerde yaşıyorsunuz peki
İyi Sevcan, Allah'a şükür.
Çalışamaya devam.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Özellikle bu hafta sonunu mu? (Programın falan mı var?)Aynen canım bende çalışıyorum. Hafta sonunu dört gözle bekliyorum :)
Özellikle bu hafta sonunu mu? (Programın falan mı var?)
Yoksa genel olarak mı? :)
bende hiç kimseyle görüşmeyip tüm haftasonu evde sıkılmak istiyorum yani yapacağım bu sanırım moralimden dolayı.bir sonraki haftasonu 2 gün calışacagım zaten.bu haftada sıkılayım bari.
bende hiç kimseyle görüşmeyip tüm haftasonu evde sıkılmak istiyorum yani yapacağım bu sanırım moralimden dolayı.bir sonraki haftasonu 2 gün calışacagım zaten.bu haftada sıkılayım bari.
hoşbuldum teşekkür ederim.Merhaba, hoş geldin :)
Bazen evde sıkılmakta güzel, hele bu soğuk havada hiç dışarı çıkıp gezesim yok :)
tekrar mrb ozaman hepinize.5 yıldır istanbulda yaşıyorum.yaşım 28,yöneticiyim bir kurumda.
bugüne kadar cok sevdim sevildim falan elde var sıfır.en son yaşadığım ilişkide problemlerim olduğunu anladım.aşırı kıskanç ve kuruntuluymuşum meğer:)
benim hemen evleneyim gec kaldım derdim yok henuz ama ortam baskısı ve yalnızlık psikolojisini blirsiniz.hele bekar evi,yalnız yaşamak,düzensiz hayat,sevilme ihtiyacı falan sıkıcı olan bunlar.
kilo almıştım ilişkim esnasında 20 gündür planlı yasadığım için azda yiyorum 3,5 kilo verdim şimdilik 8,9 kilo daha vereceğim.
malum arkadaslar hep evli nişanlı artık ortamım cok azaldı.ilişkimden dolayıda o bitince bi anda boşulga düştüm hani.üzüldümde
ne düşündüğümü,ne hissettiğimi bilemiyorum şimdilik,moralim cok ta iyi değil ama huzur var şartlar iyi Allaha şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?