- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.001
Selam olsun beyza:)herkese selamlar güzelll kızlarrr
Aa doğru:)
teog konularının çıktısını alıp her öğretmen için çoğalttım imza karşılığında onları verdim. 8. sınıfa yeni ders geldi onun planını hazırlmaya çalıştım. zaten günün yarısından çoğu törende geçti :)
uuuuu okulun ilk gunlerınden hep nefret etmışımdırteog konularının çıktısını alıp her öğretmen için çoğalttım imza karşılığında onları verdim. 8. sınıfa yeni ders geldi onun planını hazırlmaya çalıştım. zaten günün yarısından çoğu törende geçti :)
lçenin töreni bzideydi kaymakam , belediye başkanı, mem müdürü hepiciği vardı :)O törenler yok mu o törenler:))
ben okula gitmek istemiyorummmuuuuu okulun ilk gunlerınden hep nefret etmışımdır
yerınde olmak ıstemezdım vallalçenin töreni bzideydi kaymakam , belediye başkanı, mem müdürü hepiciği vardı :)
O kadar kasmamıştır sanmam:))yerınde olmak ıstemezdım valla
sen sımdı döpyes ve topuklu ile tüm gün ayakta burnundan gelmştir
O kadar kasmamıştır sanmam:))
Kumaş pantolon babetle geçiştirebilir bence:)kaymakam gelmiş resmi tören diyor kız
valla harıtadan yer begendırırler
hıç zannetmemKumaş pantolon babetle geçiştirebilir bence:)
Mino ne giydin söylesene:)hıç zannetmem
Bayram sonrası dengem bozuldu, başım ağrıyor yatıyorum. Sen ne yaptın.sen naptınn aslı
hıç bır şeyy yapmak istemiyorum diyeBayram sonrası dengem bozuldu, başım ağrıyor yatıyorum. Sen ne yaptın.
:) parfüm önerin var mı alakasız olacak ama.hıç bır şeyy yapmak istemiyorum diye
sessiz sessiz bağırdım
ben kenzo flower kullanıyorum:) parfüm önerin var mı alakasız olacak ama.
ben kenzo flower kullanıyorum
ben kenzo flower kullanıyo:) parfüm önerin var mı alakasız olacak ama.
Ben de çiçek kokulu ve kalıcı arıyorum. Kalıcı mı. Bende parfümler uçuyor genelde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?