- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.841
Geçmiş olsun+ hayırlı olsun..
Selam Beyza
Merhaba Aslii Mutlu bayramlarnasılsın
Şairler konumu beğenmişsin. Sende sevdiğin şairleri ekleyebilirsin. Benden başka yazan olmadı. Ama bir dönem merak etmiştim şairlerin hayatlarını. Şiir ile pek aram yok ama araştırma yapmıştım seneler önce :) Bu arada baya eskimişim sitede
Merhaba mavili, başım çok ağrıyor, ilaç da fayda etmedi. Bizimkiler bayram ziyaretine gitti, ben evdeyim. Ortaokulda şiire meraklıydım ben de, şiir ezberliyordum hatta. Sen en iyi şairleri yazmışsın zaten. Bulursam yazarım ben de. Evet bayağı eskiymişsin, şaşırdım ben de:)
aslı geçmiş olsun bayram boyunca ben de ağrı çektim.Merhaba mavili, başım çok ağrıyor, ilaç da fayda etmedi. Bizimkiler bayram ziyaretine gitti, ben evdeyim. Ortaokulda şiire meraklıydım ben de, şiir ezberliyordum hatta. Sen en iyi şairleri yazmışsın zaten. Bulursam yazarım ben de. Evet bayağı eskiymişsin, şaşırdım ben de:)
hadi bir 23 nisan şiiri okuda dinleyelim
aslı geçmiş olsun bayram boyunca ben de ağrı çektim.
bugün hafifledi şükür Allah'a...
BEYZA hoş geldin.
aslı geçmiş olsun bayram boyunca ben de ağrı çektim.
bugün hafifledi şükür Allah'a...
BEYZA hoş geldin.
Evet bayramda yoruluyor insan. Yaşlansan sana hizmet ederlerdi:))Bayram yordu beni bayanlar.içerde misafir var odama kaçtım resmen.Yaşlandım halen misafire Full hizmet.
bence en ıyısı kız cocuk yapmakEvet bayramda yoruluyor insan. Yaşlansan sana hizmet ederlerdi:))
ne yaptınız bakalım bayramda
bol bol kahve yaptınız mı
ben kahve kusacamMisafirine göre:))
bence en ıyısı kız cocuk yapmak
orası oyle önce hayırlı olması lazımKız çocuk ben de severim ama hayırlı evlat olması daha önemli.
Sen ağır misafirsin demek ki:))ben kahve kusacam
o kadar agırkı yerınden kalkmıyor :)Sen ağır misafirsin demek ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?