- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
- 303
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.621
iyi geçiyor sevcan benim. hiçbir kısıtlamam olmadı. kilom aynı. sadece halsizlik oluyor çok dirayetli olmuyorsun tabii. akşam hemen uyukluyorum koltukta
Benim bir arkadaşım var hamile kendisi, çok zor bir hamilelik geçiriyor, ilk aylardan beri kusması var 7.ayda. "Kilo almam gerekirken kilo verdim" diyor. Ama çok şükür bebek sağlıklı. Umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin.
evet o mide bulantısı zaten çok kötü. bende arada geliyor. allah yardımcısı olsun sonucu güzel gelsin de, insan katlanıyor
amin canım isteyen herkese en hayırlı zaman ve aileyle inşallah..evet ceren, hamile olmak özel hissettiriyor. Allah herkese nasip etsin
kardeşimde doğuma kadar vardı özellikle sabahları .. bazılarında sadece ilk 3 ay varmışevet o mide bulantısı zaten çok kötü. bende arada geliyor. allah yardımcısı olsun sonucu güzel gelsin de, insan katlanıyor
canım ben pek inanmıyorum öyle şeylere, o yüzden denemiyorum bile. bana yaptılar çocuk için, kıramadım.
Haklisin normal sartlarda boyle seylere takilmamak lazim ama can sıkıntısı sanırım dün yüzük testine sardim
Hayirlisiyla ogrenirsiniz insallah bebişin cinsiyetini :)
Aslışşş ben izlemeye çalıştım ama olmadı ya dayanamadım kapattım. Sıkıldım
Napıyorsunuz kızlar??
Sen de mi dediğim filme baktın?Bende çıldırmış üzereydim az daha :))))
Yok cnm ben başka bir şey yazmışım. Karışmış. Hangi flim buSen de mi dediğim filme baktın?
Mary and max. Sen turkuaza bakma, izleYok cnm ben başka bir şey yazmışım. Karışmış. Hangi flim bu
Sana da canım :)) bebişin cinsiyetini merakla bekliyoruzhayırlı cumalar hepinize
Sana da canım :)) bebişin cinsiyetini merakla bekliyoruzBir nefeste kucagına alırsın inşallah meleği Allah anneli babalı büyütsün petunyacım:))
tekme atmaya başladı mı cnmamin ekinnnn, çok çok teşekkür ederim güzel dualarına, Allah kabul etsin inş. bizde meraktayız bekliyoruz meleğimizi...
tekme atmaya başladı mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?