B
batusum
Ziyaretçi
- Konu Sahibi batusum
herkese selamlar 39 yaşındayım ALLAH bağışlarsa 5 aylık bir bebişim var ilk gebeliğim oldu benim.belki yardımım dokunur bizden istenen tarama testleri var bunlar hakkında deneyimlerimi paylaşmak istedim.her hafta düzenli kontrollerimi aksatmadan yaptırdım.ikili ve üçlü tarama testınden sonra amniyosentez istediler araştırdım internetten daha önce yaşayanlardan kafam bayağı karıştı herkes bişiler söylüyordu doktorlar kesinlikle yaptırmamı istediler yaşımda dolayı zaten büyük risk grubundaydım ayrıca son 3 yılım yaşadığım olağanüstü yıkımlarla geçmişti depresyon panık atak günde 3 paket sigara bunca sıkıntı varken hamile kalmak ki bu benim ilk gebeliğim di derken kararımı verdım ben bu bebeği doğuracağım nasıl olursa olsun dedim.amniyosentezi yaptırmadım bu arada balirteyım bana bişi olur diye korkmadım bebeğim zarar görür diye yaptırmadım deneyimi olanlardan duymuştum.her hafta kontrollere devam ettim her kontrolümde doktorlar adeta bana katıl muamelesi yapıyorlardı sanki yada bana öyle geliyordu nihayet ogün geldi ve ben 38.haftada bebişimi dünyaya getirdim.bu arada sezeryana girerken bile doktordan fırca yedim amniyosentez yaptırmadım diye.şimdi bebişim 5 aylık ve çok şükür çokta sağlıklı ALLAHıma binlerce şükürler olsun.darısı inşallah olmayanara.