Sivilceli Ciltler 30 yaş sivilceleri hakkında önerileriniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ChiKoLaTa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
6
0
Merhaba herkese,
Son zamanlarda aynaya bakmaktan nefret eder oldum cildim her zaman kötü olmuştur, ergenlik döneminde aşırı yağlıydı dolayısıyla da çok sivilceliydi ve siyah noktalarla doluydu. Şimdi 30 yaşindayim hala sivilce çıkıyor burnumun üstü siyah noktalarla dolu, önceki bazı sivilcelerin izleri duruyor, yazları yüzümü çil basıyor kışın geçiyor ama yüzümde güneş lekeleri de var.
bunlardan kurtulmak istiyorum ama daha kötü bir sorunum var bundan daha kötü ne olabilir demeyin lütfen bu kış yüzüm inanılmaz kurudu, o kadar kötü oldu ki yaşıma göre çok derin olmasa da kırış kırış, ve geriliyor. Susam yağı ve fındık yağı aldım onları sürdüm daha beter kurudu. Bu zamana kadar pahalısından ucuzuna binbir türlü kozmetik denedim artık hiçbirine güvenmiyorum. Bildiğiniz iyi bir nemlendirici reçetesi var mı? ya da bütün bu cilt sorunlarına iyi gelecek birşeyler?

arkadasım bu önerileri yapıcagına neden adamakıllı bir akne tedavisi için dr a gitmiyosun zaman para ve cildini kaybedıyosun benm de akne ve izleriyle basım dertte ama birbirinden ılginç tarıfler öneriler var cebimde ama inan umutsuzda olsam önce doktorumun tedavisini uygulamaktan yanayım memnun da diilim gidişattan ama haksızlık etmemek için önce sonuna kadar tedaviyi sürdürmek gerek uzun ve sabır isteyen bişey akne tedavisi tulış in tarıfı sana cok uygun herkes kullanıp ne kadar memnun olduunu yazmıs memnun olmayan yok hatta zararsız ılac dıye düşünme tonık yerıne kullan yine dr a git gerek gorurlerse roaccutane yazarlar ben 3 ay gecrdm ve bırazdaha zaman varvakıt kaybetme tulışin toniğini yaptır dr a gitmeyi öne al gecmiş olsun

doğru diyorsun, zamanında o kadar çok doktora gittim ki artık o seçeneği zihnimden silmişim :) ama doğrusu bu aslında teşekkur ederim. O tonik tarifine de bakacağım.

MERHABALAR
aynı sorunlarla bende çok uğaştım özellikle sivilcelerle bütün ürünleri kullandım pahalısından ucuzuna doktora gittimyüzüme bakıp kremler vermişti. onlarda işime yaramadı şimdi güzellik uzmanıyım ben şunu öğrendim yüzüme yanlış ürünler kullanmışım. karmaysa daha büyük problem amway de artistry uzmanıyım sivilcelerimden onunla kurtulmuştum ama doğru cilde doğru ürün gerekiyor o hapı ben önermiyorum size artistrynin temizleyici jeli zengin nemlendiricili toniği cildi aydınlatıcı öz birde zengin nemlendiricisini düzenli 1 ay kullanın değişikliği farkedeceksiniz. beğenmezsenin 90 gün içinde iade edebilirsiniz

MERHABALAR
aynı sorunlarla bende çok uğaştım özellikle sivilcelerle bütün ürünleri kullandım pahalısından ucuzuna doktora gittimyüzüme bakıp kremler vermişti. onlarda işime yaramadı şimdi güzellik uzmanıyım ben şunu öğrendim yüzüme yanlış ürünler kullanmışım. karmaysa daha büyük problem amway de artistry uzmanıyım sivilcelerimden onunla kurtulmuştum ama doğru cilde doğru ürün gerekiyor o hapı ben önermiyorum size artistrynin temizleyici jeli zengin nemlendiricili toniği cildi aydınlatıcı öz birde zengin nemlendiricisini düzenli 1 ay kullanın değişikliği farkedeceksiniz. beğenmezsenin 90 gün içinde iade edebilirsiniz
sizin ürününüz nedr ne kadar iyidir bilmem ama bu arkadasın acık sıvılceleri var sanrm öle yazmıs enfeksıyona dönüşmemesi için önce antıbıyotıkle ıltıhabık durumu kurutması gerek acık sıvılcelere ve yaralara ne cılt ürünleri ne peeling ne de bakım vesaıre uygulanmaz onun önce dr agıtmesi dogru olur bence benm de elımde hemen hemen her markanın 1 er tonıgı kopugu yada temzlyıcısı var ama ıltıhapın kuruması lazm kullanmak için sevgıler

X