• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş ağız kenarı sarkık yanaklar yardımm

yanak astırma başarılı olurmu ?

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

kuzukedisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
10
2
86
İstanbul
Makyajliyken kurtarabiliyorum 23 yasinda gosterdigimi soyluyorlar ama makyaji silince yanaklarim agiz kenarima sarkik duruyor sanki. Yapisi boyle genckende boyleydi napmam lazım yuz gerdirenler Eki Görüntüle 1686694 yanak astiranlar memnun olduklati biri varsa onerebilirlermi :KK43:

Sigara icerken yaptigimiz mimiklerden kaynaklandigini duymustum.
Kullaniyormusunuz?
Yüz gerdirmeyi bilmiyorum ama ablam botox yaptiriyor 3-5 aya bir. Dozunda birakirsaniz, ve düzgün bir yerde yaptirirsaniz, basarili olabilir. Ameliyat biraz korkuturdu beni acikcasi, malum sevgili Ajda Pekkan'in, kulaklari cinlayasica :D yüz ifadesi geliyor birden gözümün önüne.

Makyajliyken kurtarabiliyorum 23 yasinda gosterdigimi soyluyorlar ama makyaji silince yanaklarim agiz kenarima sarkik duruyor sanki. Yapisi boyle genckende boyleydi napmam lazım yuz gerdirenler Eki Görüntüle 1686694 yanak astiranlar memnun olduklati biri varsa onerebilirlermi :KK43:

Ben çok net bir şekilde Doktor Baki Çokneşeli’yi öneririm canım. Harikalar yaratıyor her seferinde.. Özel Kadıoğlu Hastanesinde çalışıyor.

LR HEALTH&BEAUTY Ürünlerinin arasında Botox ürünleri var şiddet ile onu tavsiye ederim çok ciddi sonuçlar veriyor ...
Dışarıda yaptırdığınız Botox un içinde cildinize yılan zehiri enjekte ederek o bölgedeki kasları felç ediyorlar ve 6 ayda bir tekrarlansin gereken bir işlem. LR ürününe ise saf collagen serum var ve cildi izi collagen e doyurur. .daha detaylı bilgi almak isterseniz ...ulaşabilirsinjz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back