Okuldan yeni geldimkızlar sessizsiniz
hoşgeldin canım günün nasıldı benim midem bulanıyordu bir yandan da temizlik yapıyorum kaynanamgili uğurladık tekrar düzenimi eski hale getirmeye çalıştım bir yandan da ders çalışacağım ortam bir yanda da diyetOkuldan yeni geldim
Okul yorucuydu tatlım bee,12. Sınıflarıma izin yazıyorum ,gün boyu gelen veliler derken akşama fenalık geçiriyorumhoşgeldin canım günün nasıldı benim midem bulanıyordu bir yandan da temizlik yapıyorum kaynanamgili uğurladık tekrar düzenimi eski hale getirmeye çalıştım bir yandan da ders çalışacağım ortam bir yanda da diyet
ay canım dua et ben de çalışacağım günleri görür müyüm hayırlısıyla inşaallah ayın 15 inde unuturum yorgunlukları hehe :Okul yorucuydu tatlım bee,12. Sınıflarıma izin yazıyorum ,gün boyu gelen veliler derken akşama fenalık geçiriyorum
Hadi bakalım Allah kavuştursun diyeyim
4 elle sarıl diyete ,kilocuklara elveda
Görürsün canım Allahın izni ile , kısmetin mutlu en uygun zamanı bekliyordur ,herkesin kazanacağı ekmek mutlak en doğru vakittedir :)ay canım dua et ben de çalışacağım günleri görür müyüm hayırlısıyla inşaallah ayın 15 inde unuturum yorgunlukları hehe :
kilolarımı vermem lazım kuzum ya
İnşaallah canım ben de memurluğumu elime alırım hayırlısıyla..Görürsün canım Allahın izni ile , kısmetin mutlu en uygun zamanı bekliyordur ,herkesin kazanacağı ekmek mutlak en doğru vakittedir :)
Canım bende 28 kilo vermiştim ama tedavi ilaç kür derken 12 kilosunu geri aldım
Geri vermek istiyorum ama bebiş fikrinden dolayı yogunlasamiyorum malesef ...
senin azmin daim olsun İnşAllah canım :)
hayırlısıyla inşaallah ben de 30 ve 1.5 senelik evliyim bakalım hayırlısıyla hepimize Rabbim nasip edermerhaba arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm bn de 30 a yeni girdim ve 1.5 yıllık evliyim.bn de bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse.
iyi geceler hanımlar suskunsunuz
şu yakıyı yapacağım ben de kuzum bana doktor bir şey vermemişti sorun yok diye ama stres yetiyor bana da bakalım yakı işe yarayacak mı?İyi geceler canım ,ben yorgun savaşçı ,şimdiden enerjim yerlerde birde cücük olursa ne olur acep
İğnenin yarın 10. Günü,hakkımızda hayırlısı
Yakiyi ben bi kaç ay önce yapmıştım ama bu ise yaramadı kuzumşu yakıyı yapacağım ben de kuzum bana doktor bir şey vermemişti sorun yok diye ama stres yetiyor bana da bakalım yakı işe yarayacak mı?
bilmiyorum canım ben deneyeceğim bakalım birkaç kişi kalmış forumda yazdılar yakı mucizesi konusundaYakiyi ben bi kaç ay önce yapmıştım ama bu ise yaramadı kuzum
Biliyorum tatlim bende ordan okumuştum ,denemekten zarar gelmezbilmiyorum canım ben deneyeceğim bakalım birkaç kişi kalmış forumda yazdılar yakı mucizesi konusunda
öyle canım inşaallah hamile kalırız hayırlısıyla ALLAH büyüktür zamanı gelince burada sevineceğizBiliyorum tatlim bende ordan okumuştum ,denemekten zarar gelmez
Ay İnşAllah canimmm :))))öyle canım inşaallah hamile kalırız hayırlısıyla ALLAH büyüktür zamanı gelince burada sevineceğizay isim konuşuruz bir şeyler alırız ne güzel olur
merak ettim ne koyacaksınızAy İnşAllah canimmm :))))
Benimkilerin adı hazır ,bi olsunlar hele
ayyy kıskandımBenimde ablam nakış çeyiz işi yapıyor ,cücügümün yorgani yastığı nevresimi falan hazır
Bu sağlıcakla vakti gelsin de İnşAllah :) :)