30 ve üzeri anne adayları...

Okuldan yeni geldim
hoşgeldin canım günün nasıldı benim midem bulanıyordu bir yandan da temizlik yapıyorum kaynanamgili uğurladık tekrar düzenimi eski hale getirmeye çalıştım bir yandan da ders çalışacağım ortam bir yanda da diyet

Okul yorucuydu tatlım bee,12. Sınıflarıma izin yazıyorum ,gün boyu gelen veliler derken akşama fenalık geçiriyorum
Hadi bakalım Allah kavuştursun diyeyim
4 elle sarıl diyete ,kilocuklara elveda

Okul yorucuydu tatlım bee,12. Sınıflarıma izin yazıyorum ,gün boyu gelen veliler derken akşama fenalık geçiriyorum
Hadi bakalım Allah kavuştursun diyeyim
4 elle sarıl diyete ,kilocuklara elveda
ay canım dua et ben de çalışacağım günleri görür müyüm hayırlısıyla inşaallah ayın 15 inde unuturum yorgunlukları hehe :
kilolarımı vermem lazım kuzum ya

ay canım dua et ben de çalışacağım günleri görür müyüm hayırlısıyla inşaallah ayın 15 inde unuturum yorgunlukları hehe :
kilolarımı vermem lazım kuzum ya
Görürsün canım Allahın izni ile , kısmetin mutlu en uygun zamanı bekliyordur ,herkesin kazanacağı ekmek mutlak en doğru vakittedir :)
Canım bende 28 kilo vermiştim ama tedavi ilaç kür derken 12 kilosunu geri aldım
Geri vermek istiyorum ama bebiş fikrinden dolayı yogunlasamiyorum malesef ...
senin azmin daim olsun İnşAllah canım :)

İnşaallah canım ben de memurluğumu elime alırım hayırlısıyla..
Çok iyi kilo vermişsin canım ama almışsın da çok almamışsın canını sıkma benim kilo fazlam çok olduğundan kesinlikle vermem lazım..
Hayırlısıyla bebişlerimizi de kucağımıza da aldığımızı görürüz amin

merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm bn de 30 a yeni girdim ve 1.5 yıllık evliyim.bn de bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse.

İyi geceler canım ,ben yorgun savaşçı ,şimdiden enerjim yerlerde birde cücük olursa ne olur acep
İğnenin yarın 10. Günü,hakkımızda hayırlısı
şu yakıyı yapacağım ben de kuzum bana doktor bir şey vermemişti sorun yok diye ama stres yetiyor bana da bakalım yakı işe yarayacak mı?

şu yakıyı yapacağım ben de kuzum bana doktor bir şey vermemişti sorun yok diye ama stres yetiyor bana da bakalım yakı işe yarayacak mı?
Yakiyi ben bi kaç ay önce yapmıştım ama bu ise yaramadı kuzum

Biliyorum tatlim bende ordan okumuştum ,denemekten zarar gelmez
öyle canım inşaallah hamile kalırız hayırlısıyla ALLAH büyüktür zamanı gelince burada sevineceğiz ay isim konuşuruz bir şeyler alırız ne güzel olur

Komşum bana bebek beşiği vermişti kendi daha düşünmediğinden ben de kenara koydum hamile olunca hemen kurarım heralde

öyle canım inşaallah hamile kalırız hayırlısıyla ALLAH büyüktür zamanı gelince burada sevineceğiz ay isim konuşuruz bir şeyler alırız ne güzel olur
Ay İnşAllah canimmm :))))
Benimkilerin adı hazır ,bi olsunlar hele

Benimde ablam nakış çeyiz işi yapıyor ,cücügümün yorgani yastığı nevresimi falan hazır
Bu sağlıcakla vakti gelsin de İnşAllah :) :)

Ay İnşAllah canimmm :))))
Benimkilerin adı hazır ,bi olsunlar hele
merak ettim ne koyacaksınız biz erkek olursa ömer furkan düşünüyoruz kızı pek düşünmedik ama ben begüm ismini beğeniyorum şimdi de elif hüma diyorum bakalım nasip

Benimde ablam nakış çeyiz işi yapıyor ,cücügümün yorgani yastığı nevresimi falan hazır
Bu sağlıcakla vakti gelsin de İnşAllah :) :)
ayyy kıskandım ben tek kızım üniversitede bir erkek kardeşim var o da abla bursumla takım alırım diyor hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…