30 ve üzeri anne adayları...

hayirlisi o zaman canim... olsun da tup bebek olsun diyorum ben artik Allahim aratmasin bizlere...
Ayy onun icin da yaz tatilini bekliycem iste okullar kapansin orta yerden birakamam ne bilim rabbim buyuk nasibeder bi sekilde

Ohhh sukur geldi mi gidecegi gun buraya mi gelecekler ewet iyiyim biraz daha ilk soku atlattim evi satliga cikardik yaza kadat satilir herhalde

Ohhh sukur geldi mi gidecegi gun buraya mi gelecekler ewet iyiyim biraz daha ilk soku atlattim evi satliga cikardik yaza kadat satilir herhalde
Evet sonunda geldi benim de cinlerim tepemde ya sabır çekiyorum o kadar konuşuyor ki gündüzleri odamda kendi halimde oturuyrum yatak odasına kendimi hapsettim

Ordan anlamiyolar mi ki artik rahatsiz oldugunu
anlıyorlar mı anlamıyorlar mı bilemedim sürekli dedikodu yapıyor kaynanam bu sabah yine başladı banane elalemin çocuklarından dedim benim derdim bana yeter başkalarını düşünemem dedim akşam olur mu sabah olur mu sıkıntı kalbime vuruyor ha kaynatam da hastayım üşüyorum diyor şimdi gidecek ya

Aman cnm hic bakma duyma gitme de diye diyolar benimki gitti kizinda iki ay kaldi geldiler burdaki kizinda imi hafta kaldilar donup bizde de hafta sonunu gecirdiler beklediler kalin dememi git evinde kal ne bi saatlik yol niye benim evimde kalacaksin yuz bulamayinca gittiler yalniz kal derdim ama hic kusura bakmasin o kaynanam dedigi laflari unutmus degilim

çeneleri durmaz bir de kalırlar evin içinde saçımı açıyorum ben normalde kapalıyım 1.5 yıl oldu kapanalı ama evin içinde kapatınca sıkılıyorm kaynatam dün diyor ki saçın kapalı olunca iyi de açınca maymun gibi oluyon diyor dedim içimden hadi yaşlılığına veriyorum kapatamam kusura bakmayın eşimin izniyle açıyorum ben dedim herkes kendi günahına baksın dedim sen de namaz kılıyon ama küfür ediyon dedim şimdi ya sabır çekmezmiyim kendilerinden bıktırdılar

Örgü bilen de yok sanırım kimseden çıt çıkmadı hehehehe

Cok yazik yas o kadar gecmis cehaletlerinden ayrilamamislar ne dusunursen dusun bunun guzel bi dille ifade et di mi kizim cok guzelsin ama kapali daha bi guzelsin dese dili mi yanar ama kotu soz sahibinindir fikrin neyse zikrin de o olur

Cok yazik yas o kadar gecmis cehaletlerinden ayrilamamislar ne dusunursen dusun bunun guzel bi dille ifade et di mi kizim cok guzelsin ama kapali daha bi guzelsin dese dili mi yanar ama kotu soz sahibinindir fikrin neyse zikrin de o olur
kendileri bilir canım sevgilerini azalttılar kalmadı bak şimdi gitsinler diye bekliyorum bunun sebebi ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…