Sagol cnm Ikisi kucuk kimyasal ikisi buyuk 4 6 aylik ray maalesef simdi de olmuyo tup bebekten baska yolun yok diyorlar
Amin hocam ücretsiz izne neden çıktınız hasta falan mısın?hayirlisi o zaman canim... olsun da tup bebek olsun diyorum ben artik Allahim aratmasin bizlere...
Amin hocam ücretsiz izne neden çıktınız hasta falan mısın?
Ayy onun icin da yaz tatilini bekliycem iste okullar kapansin orta yerden birakamam ne bilim rabbim buyuk nasibeder bi sekildehayirlisi o zaman canim... olsun da tup bebek olsun diyorum ben artik Allahim aratmasin bizlere...
Kuzum benim al benden de bi camasirburdayımmmmmmmmmmmm
Ohhh sukur geldi mi gidecegi gun buraya mi gelecekler ewet iyiyim biraz daha ilk soku atlattim evi satliga cikardik yaza kadat satilir herhaldeBurdayım canım dua okuyordum ben de Kuranın mealini bitirmeye çalışıyorum da yarına hatim edeceğim inşaallah bir de Arapça öğreniyorum ya komşumdan o zamanda Arapçasından başlarım konu açmıştım da oraya yazıyordum ..Daha iyi olmana sevindim ben de cumartesini bekliyorum kuzum kaynanamın gitmesini
Evet sonunda geldi benim de cinlerim tepemde ya sabır çekiyorum o kadar konuşuyor ki gündüzleri odamda kendi halimde oturuyrum yatak odasına kendimi hapsettimOhhh sukur geldi mi gidecegi gun buraya mi gelecekler ewet iyiyim biraz daha ilk soku atlattim evi satliga cikardik yaza kadat satilir herhalde
oo bayağı beyaz kuzum alo mu kullanıyon omo muKuzum benim al benden de bi camasir
anladım hayırlısıyla gelirsiniz inşaallah canımesimin gorevi nedeniyle yurtdisindayiz.ekim ayinda donuyoruz insallah.
Alo tabiki sekerimoo bayağı beyaz kuzum alo mu kullanıyon omo muhehehe
Ordan anlamiyolar mi ki artik rahatsiz oldugunuEvet sonunda geldi benim de cinlerim tepemde ya sabır çekiyorum o kadar konuşuyor ki gündüzleri odamda kendi halimde oturuyrum yatak odasına kendimi hapsettim
anlıyorlar mı anlamıyorlar mı bilemedim sürekli dedikodu yapıyor kaynanam bu sabah yine başladı banane elalemin çocuklarından dedim benim derdim bana yeter başkalarını düşünemem dedim akşam olur mu sabah olur mu sıkıntı kalbime vuruyor ha kaynatam da hastayım üşüyorum diyor şimdi gidecek yaOrdan anlamiyolar mi ki artik rahatsiz oldugunu
hehe benimkisi karışık oluyorAlo tabiki sekerim
Aman cnm hic bakma duyma gitme de diye diyolar benimki gitti kizinda iki ay kaldi geldiler burdaki kizinda imi hafta kaldilar donup bizde de hafta sonunu gecirdiler beklediler kalin dememi git evinde kal ne bi saatlik yol niye benim evimde kalacaksin yuz bulamayinca gittiler yalniz kal derdim ama hic kusura bakmasin o kaynanam dedigi laflari unutmus degilimanlıyorlar mı anlamıyorlar mı bilemedim sürekli dedikodu yapıyor kaynanam bu sabah yine başladı banane elalemin çocuklarından dedim benim derdim bana yeter başkalarını düşünemem dedim akşam olur mu sabah olur mu sıkıntı kalbime vuruyor ha kaynatam da hastayım üşüyorum diyor şimdi gidecek ya
çeneleri durmaz bir de kalırlar evin içinde saçımı açıyorum ben normalde kapalıyım 1.5 yıl oldu kapanalı ama evin içinde kapatınca sıkılıyorm kaynatam dün diyor ki saçın kapalı olunca iyi de açınca maymun gibi oluyon diyor dedim içimden hadi yaşlılığına veriyorum kapatamam kusura bakmayın eşimin izniyle açıyorum ben dedim herkes kendi günahına baksın dedim sen de namaz kılıyon ama küfür ediyon dedim şimdi ya sabır çekmezmiyim kendilerinden bıktırdılarAman cnm hic bakma duyma gitme de diye diyolar benimki gitti kizinda iki ay kaldi geldiler burdaki kizinda imi hafta kaldilar donup bizde de hafta sonunu gecirdiler beklediler kalin dememi git evinde kal ne bi saatlik yol niye benim evimde kalacaksin yuz bulamayinca gittiler yalniz kal derdim ama hic kusura bakmasin o kaynanam dedigi laflari unutmus degilim
Örgü bilen de yok sanırım kimseden çıt çıkmadı heheheheCanım herkesin sınavı başka başka burada bir arkadaşım var o da iki bebeğini doğumdan sonra kaybetmiş senin gibi şimdi tüp bebek tedavisi olacak Rabbim ona da sana da diğer arkadaşlarıma da bana da sağlıklı hayırlı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin sen duanı eksik etme umudunu kaybetme elbet olacaktır sonra ne isim koyacağımızı konuşalım burada söz mü hanımlarörgü bileniniz varsa benimkine bir hırka örün teyzeleri derim hehehe gülelim ki Rabbim de güldürsün yüzümüzü
Cok yazik yas o kadar gecmis cehaletlerinden ayrilamamislar ne dusunursen dusun bunun guzel bi dille ifade et di mi kizim cok guzelsin ama kapali daha bi guzelsin dese dili mi yanar ama kotu soz sahibinindir fikrin neyse zikrin de o olurçeneleri durmaz bir de kalırlar evin içinde saçımı açıyorum ben normalde kapalıyım 1.5 yıl oldu kapanalı ama evin içinde kapatınca sıkılıyorm kaynatam dün diyor ki saçın kapalı olunca iyi de açınca maymun gibi oluyon diyor dedim içimden hadi yaşlılığına veriyorum kapatamam kusura bakmayın eşimin izniyle açıyorum ben dedim herkes kendi günahına baksın dedim sen de namaz kılıyon ama küfür ediyon dedim şimdi ya sabır çekmezmiyim kendilerinden bıktırdılar
Ben biliom orgu kuzum orerim seninkine buraya gelince veririm :)Örgü bilen de yok sanırım kimseden çıt çıkmadı hehehehe
kendileri bilir canım sevgilerini azalttılar kalmadı bak şimdi gitsinler diye bekliyorum bunun sebebi ben değilimCok yazik yas o kadar gecmis cehaletlerinden ayrilamamislar ne dusunursen dusun bunun guzel bi dille ifade et di mi kizim cok guzelsin ama kapali daha bi guzelsin dese dili mi yanar ama kotu soz sahibinindir fikrin neyse zikrin de o olur