Saç Rengi ve Saç Boyama 30 olmadan saçların beyazlaması

merllins06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
489
1.449
34
Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?

benim 21 yasimda beyazlamaya basladi
boyadikca daha hizli ve daha cok beyazliyor saclar
ben cok sorun etmedigim icin hic arastirmadim durdurabilirmiyim diye ama beyazlayan saclarin kokundeki renk pigmentleri oldugu icin beyazlamaya basliyor saclar ve bildigim kadariyla saca ve deriye renk veren pigmentlerin bir tedavisi yok olsaydi vitiligoyada cozum olurdu sanirim

Yasitiz, benim de önlerden on tel beyaz. Yavaş yavaş başladı... Beyazında sorun yok ama normal saçlarım çok canlı ve gürdür. Ama beyaz olan kısımlar uzun kıl gibi. İnce,cılız ve elektrikleniyor. Saçım beyazlayinca hepsi böyle mi olacak diye korkmaya başlıyorum. Renkten ziyade

Dert etmeyin çok rahatsız olursanız boyatırsınız
15-16 yaşında bile bikaç tel beyazı olanlar var genetik yani

Canım ben 28 yaşındayım ne saçı kaşım da beyaz gördüm koca gittim ve gösterdim dedim ki hayatım beni öyle mutlu ediyosun ki mutluluktan kaşım beyazlamış:)))) saçımda henüz yok ama 50-60 yaşındayım sanki kaşım beyazladi:) saç gayet boyanır da kaş boyaninca bi değişik oluyo:))) halinize sukredin bence.

Genetik, benim saclar 18 den sonra basladi beyazlamaya fakat idare ederdi göze batmıyordu. 30 za girdiğim gibi inanılır gibi değildi bembeyaz oldum.
Hiç sorun etmiyorum.
Boyuyorum.
Annem, babam, anneannem, dedem vs onların saçları da erkenden ağarmış.

16 yaşımda başladım. Saçımın alt kısmında tutam şeklindeydi. 27 yaşımdayım boyatmasam bembeyaz olurum.

aynı sorun bende de var. benim de saçlarım inanılmaz gür ve sağlıklı ve normalde düz. ama beyazlayan saçlarım mutasyona uğramıs gibi oluyo, şekli falan bozuk asla düz değil

Tamamen genetik bi durum.anne babaninki erken beyazladysa ondandr.onlemi yok malesef.fakat sana tavsiyem sac aralarina gri boya attir oyle olunca beyazlarin fark edilmez.malum gri renk moda suan

Genetik canım, anne ve baba tarafına bak...hangi tarafın ki erken agariyirsa onlara çekmişsin

Babaannemin 25 te bembeyaz olmuş.

Benim 24'ümde başladı..
Şimdi bir dünya beyaz var..

Yakıştıran da oluyor aslında..

Ben takmıyorum.
Alıştım.. :)

Erken mi? 19 yaşımda sizinkinden daha çok beyazım vardı benim. Sizin normal yaşınız. Genetiktir beyaz saç, bir şey yapılamaz.

annemin erken beyazlamıştı. zaten bütün hastalıklarım da anne tarafına benziyo. yapacak bişey yok o zaman:d

Genetik hastalıklar genelde anne tarafından geçer zaten. Bilimsel kısmını çok araştırmadım ama genetik yapımızı sanıyorum anneden daha çok alıyoruz. Vücut yapımız, adet döngümüz, göğüs şeklimiz, boyutumuz falan genelde annemizle aynıdır.

Bu durum genetik. Kızkardeşim 16-17 yaşında beyazlara sahip olmaya başladı ben 21 yaşındayım simsiyah saçlarım. Üzülmeyin böyle doğdunuz. Açık tenliyseniz saçlarınızı renk renk boyayabilirsiniz. Hem beyaz olduğu için her renk tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…