- 20 Mart 2019
- 489
- 1.449
- 34
-
- Konu Sahibi merllins06
Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Genetik, benim saclar 18 den sonra basladi beyazlamaya fakat idare ederdi göze batmıyordu. 30 za girdiğim gibi inanılır gibi değildi bembeyaz oldum.Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
16 yaşımda başladım. Saçımın alt kısmında tutam şeklindeydi. 27 yaşımdayım boyatmasam bembeyaz olurum.Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Yasitiz, benim de önlerden on tel beyaz. Yavaş yavaş başladı... Beyazında sorun yok ama normal saçlarım çok canlı ve gürdür. Ama beyaz olan kısımlar uzun kıl gibi. İnce,cılız ve elektrikleniyor. Saçım beyazlayinca hepsi böyle mi olacak diye korkmaya başlıyorum. Renkten ziyade
Tamamen genetik bi durum.anne babaninki erken beyazladysa ondandr.onlemi yok malesef.fakat sana tavsiyem sac aralarina gri boya attir oyle olunca beyazlarin fark edilmez.malum gri renk moda suanMerhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Tamamen genetik bi durum.anne babaninki erken beyazladysa ondandr.onlemi yok malesef.fakat sana tavsiyem sac aralarina gri boya attir oyle olunca beyazlarin fark edilmez.malum gri renk moda suan
Genetik canım, anne ve baba tarafına bak...hangi tarafın ki erken agariyirsa onlara çekmişsinMerhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Genetik canım, anne ve baba tarafına bak...hangi tarafın ki erken agariyirsa onlara çekmişsin
annemin erken beyazlamıştı. zaten bütün hastalıklarım da anne tarafına benziyo. yapacak bişey yok o zaman:d