• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 30 OCAK ta nişanım var fikir verin kızlar!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ekocin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
136
0
96
Bursa
Allah izin verirse 30 ocak cumartesi nişanlanıyorum.evde olucak nişanım.sadece en yakınları çağırıcaz.aile büyükleriyle sade bir tören olucak.birde en yakın arkadaşlarım olucak.ama ben değişik bir şeyler istiyorum.orjinal fikirler.yani resmi bi hava yüzükler takılsın pasta yensin bitsin olmasın istiyorum.mesela oynansa mı ya da gençlerle kuzenler falan yüzükler takıldıktan sonra dışarı mı çıksak?kararsızım.sizin nasıl olmuştu nişanınız?bir de şu var nişana gelenlere bişeyler vermek istiyorum hatıra. havlu mendil falan çok klasik başka ne olabilir??onları nasıl vericem??sunumu paketi falan?pffff kafamda binbir düşünce var siz biraz anlatın da kafamda bir şeyler canlansın kızlar yaaa.....

canım şimdiden allah tamamını erdirsin inşallah mutluluklar,benimde nişanım olalı 16 gün oldu bizde evde sadece aileler vardı bide hala teyze filan 40 kişiydik işte yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi takı faslına geçildi sonrası biraz oturup müzik açtık ve çok güzel bi şekilde eğlendik oynadık yani hepberaber çok çokta güzel geçti :) opuyorumnanaktan

cnm öncelikle mutluluklar ben öle evde oynama olayına fln çok sıcak bakmıorum bence dışarı çıkmak daha güzel olur tabi maddi açıdan seni sıkmayacaksa
ayrıca bende eğer sığabilirsek evde yapmayı planlıorum evde olsun herşeye hakim olabileyim istiyorum çok detaycıyımda herşey güzel olsun istiyorumm herkes gibiyerimseniben
eğer evde yapabilrisem hediyeleri paketleyip güsel hasır bi spet gibi bişeye koyup çıkarken verilmesi gerektiğini düşünüorum offf ne karışık bu işlerrr

teşekkürler kızlar..bence de evde oynama olmıcak gibi ben de pek hayal edemedim.en güzeli 10 kişi falan dışarı çıkıp eğlenmek.bu arada derinss havlularına bayıldımmmm doğrusu.harika bi sunum olmuş.hemen anneme göstermeliyim ve ben de yapmalıyım.işte böyle fikir alışverişini çok seviyorum.bu KK yı çok seviyorum ben yaaa :)))hadi taze nişanlılar siz de yardım edin banaa...

ben de lavanta keseciği dağıtmıştım o günden hatırabenim nişanım dışarda olmuştu ama maksat o günden hatıra kalsın herkeste...

snv11802.jpg

tam tarih belli değil ama sanırım seninle aynı tarihe denk gelicek benimde.
aynı sıkıntıları inan bende yaşıorum. durup durup bunları düşünüyorum içim bunalıyor.
annem de bir yandan nişan dışarıda olsun diyor.
ama dışarıda olan nişanları da ben çok soğuk buluyorum, hemde gereksiz masraf olarak görüyorum.
dur bakalım.
neyse bakalım beraber yaşayıp görücez gibi
burası benim de konum olsun..

allahh tamamınaa erdirsin arkadaşlrrr...:Dhavlu olabilir,mendil olabilir ama klasik diyorsanız magnet üzerine szi hatırlatacak bir şeyler yapabilirsiniz emin olun güzel bir anı olur bunuda küçük tüllerle kese yapıp koyarsanız güzel şık bir sepet içinde harika olur bence..:))

canım nişana gelecekler için aşağıdaki gibi kalıcı nişan şekerleri verebilirsin. bunları ben hazırlıyorum. daha farklı modellerde mevcut ama şuan bunlar moda. lavantalı ve mıknatıslı. isim etiketide hazırlayıp nişanınızı kalıcı kılabiliriz istersen.

miknatisliguvercinnisan.jpg

bu kelebek nişan şekerleride aynı şekilde nişanından kalıcı birer hatıra olur. nişanlığının renginde veya rengarenk hazırlanabilir

miknatislikinahatiralik.jpg

Son düzenleme:
birde o gün gelen misafirlere hislerini yazdırmak istersen anı defteri alabilirsin.

bunun içinde alternatifler var elimde.

dostcity cidden harika fikirler bunlar..özellikle yüzük yastığına bayıldım :) bunları değerlendiricem.teşekkürler hepinize..

dostcitynin yaptıı kelebeklilere benzer kendinde yapabilirsinn ama yüzük yastıı cidden harikaa olmuşşş ki ben yastık olayına hala ısınamamış biriiimmm..:)))biraz tepsi havasında ya ondannn çookk hoşumaa gittii vallahii..:DDD

[

cnm ben bu güvercinli olanı cok begendım 20subatta nısanım war bende bole yaptırmak ıstıorum nekadara yapıyorsun tanesını?gorusmemız mumkunmu?

Benimde 30 Ocakta nişanım var izmirde ama evde değil salonda olucak ve izmirde güvenilir bir kuaför bilen varsa nolur yardım etsin kızlar :(

allah mesut etsin,bana kalırsa en güzeli yüzüklerden sonra arkadaşlarla toplanıp eğlenmek bizde öyle yapmıştık süper de eğlenmiştik....tavsiye ederim...

30 ocakta baya nişan var,ne güzel ya.benimki de 30 ocakta olacak ve baya sıkıntıdayım bende.nişan tepsisi lazım en başta yukarıdaki örnek cidden çok güzel.herkese bol şans.inş güzel geçer nişanlarımız...

evet kızlar büyük güne az kaldı.umarım hepinizin gönlünce olur her şey..biz de son durum şu yüzüklerden ve pasta kesildikten sonra arkadaşlarımla eğlenmeye gidicez.en mantıklısı da bu galiba gelen yorumlar da bu yönde.gelenlere verilecek havlu vb.nin sunumu için değişik bir şeyler istiyordum ya çok cici şeyler buldum..havlu kesesi diye bir şey çıkmış havluyu ona koyup veriyorsun yani tülle falan kendin uğraşmana gerek kalmıyor.organze ve çok tatlı.onlardan aldım.bir de nikahımız önce olucak kendi kendimize nikah şekerimiz olamıycak diye nikah şekeri gibi nişanda vericez.lavanta deniz yıldızlı ve mıknatıslı.anneciim tüller almış evimizin salonunun kapısını ve sandalyeleri süslicez.konseptimiz mor üzerine.benim kıyafetim gibi.salonda mor beyaz hakim olucak.çikolatamız çiçeğimiz mor beyaz..pastamız bembeyaz.siparişler verildikçe heyecanlanmaya başlıyorum.hepsinin resmini ekliycem inş.nişandan sonra.şu an tek sorunum saçım!!!!hala kafamda bir şey yok.kıyafetimin resmini koyayım da yardım edin kızlar bu elbiseye nasıl saç gider????

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 74
  • $2.jpg
    $2.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 78
Back