• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Mart gecesi CHP Genel Merkezi böyleydi

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
[h=2]Seçimlerin ardından 1 haftayı geride bıraktık ancak AK Partililer ile CHP'li seçmenlerin sosyal medyadaki fotoğraf savaşları da devam ediyor.[/h]
Ak Parti'nin yüzde 45 oyla ezici bir üstünlükle çıktığı 30 Mart yerel seçimlerinin yankıları devam ediyor.

Twitter'DA SEÇİM KAVGASI SÜRÜYOR

CHP'nin birçok ilde seçim sonuçlarına itiraz etmesinden örneğin Muharrem İnce'nin Yalova Adliyesi önünde nöbet tutması Twitter kullanıcıları için malzeme oldu.

CHP'liler ve AK Partililer'in Twitter'daki fotoğraf savaşları devam ederken bugün paylaşılan bir fotoğraf seçim kavgasının internette geldiği aşamayı gözler önüne serdi.

BALKON KONUŞMASI SIRASINDA CHP GENEL MERKEZİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde CHP genel merkezinde morol bozuktu. Reuters muhabiri Jonny Hogg Erdoğan'ın balkon konuşması yaptığı sırada CHP Genel Merkezi'ni böyle fotoğrafladı. Bu fotoğraflar, seçimlerin ardından 1 hafta geçmesine rağmen Twitter üzerinden paylaşım rekorları kırıyor.

30-mart-gecesi-chp-genel-merkezi-boyleydi-4240679.Jpeg

http://gundem.milliyet.com.tr/30-mart-gecesi-chp-genel-merkezi/gundem/detay/1863503/default.htm

Başbakanın konuşmasında çekildiyse normaldir çünkü başbakan yine her zaman ki gibi o kadar ayrıştırıcı, tehdit eden, meydan okuyan açıklamalr yaptı ki sadece chp değil kimsenin güleryüzle izlemesini anlamam. Oysa ben şahsen beklerdim ki ortamı yumuşatsın, oy veren vermeyen herkesi kucaklasın hiç olmazsa o akşam yapsın bunu yani. Bir de yanında o iddialara adı karışan ve daha montaj olduğu hiçbir kuruma hiçbir belgeyle ispat ettirilememiş olan oğlu vardı ki seçimden önce hiç yanında görmedik nedense çıkaramad yanında maden o kadfar güveniyordu kendine seçimden önce yanında çıkarsaydı arrtık o kabinenin bakanı bile olmayan insanlar oradaydı. Zaten beklenen birşeydi çoğu yeri akp nin alması. Çok mu sevindiniz bu görüntüye gükün daha da gülün ağlanacak halimize.. Sorgulamayın hiçbirşeyi Erdoğan'ın her dediğini yemin her dediğini doğru kabul edin ve hala bunca şeye rağmen şaşıran insanlarla aşay edin hadi durmayınn ağzınıza geleni söyleyin.. Gün gelir devran döner..

Başbakanın konuşmasında çekildiyse normaldir çünkü başbakan yine her zaman ki gibi o kadar ayrıştırıcı, tehdit eden, meydan okuyan açıklamalr yaptı ki sadece chp değil kimsenin güleryüzle izlemesini anlamam. Oysa ben şahsen beklerdim ki ortamı yumuşatsın, oy veren vermeyen herkesi kucaklasın hiç olmazsa o akşam yapsın bunu yani. Bir de yanında o iddialara adı karışan ve daha montaj olduğu hiçbir kuruma hiçbir belgeyle ispat ettirilememiş olan oğlu vardı ki seçimden önce hiç yanında görmedik nedense çıkaramad yanında maden o kadfar güveniyordu kendine seçimden önce yanında çıkarsaydı arrtık o kabinenin bakanı bile olmayan insanlar oradaydı. Zaten beklenen birşeydi çoğu yeri akp nin alması. Çok mu sevindiniz bu görüntüye gükün daha da gülün ağlanacak halimize.. Sorgulamayın hiçbirşeyi Erdoğan'ın her dediğini yemin her dediğini doğru kabul edin ve hala bunca şeye rağmen şaşıran insanlarla aşay edin hadi durmayınn ağzınıza geleni söyleyin.. Gün gelir devran döner..

hep uzun uzun yorumlar yapıyorsunuz, belki bu yüzden bazı yorumlarınız okunmuyor , siz bilirsiniz tabi beni ilgilendirmez ama hep dikkatimi çekiyor...
başbakanın konuşmasını beğenmemiş olabilirsiniz ki bu en doğal hakkınız... size katıldığım yerler var evet ortamı yumuşatmak güzel olurdu..
son günlerin moda sözlerinden biri de bu "hesap döner" lafı nedense çok kullanılıyor ..
bundan bu kadar emin olmayınız , zaten şu an hangi parti iktidar da olursa olsun geleceğin ne olacağını asla kestiremeyiz ...

Uzun diye okumamak.:53: Ben demiştim sana okumuyorsun diye ama burdaki yorumları da mı okumuyorsun uzun diye? Yapma.
Oku Alara uzun kısa metin farketmeksizin oku.Okumaya üşenilmez.Bişey kaybetmezsin.Gerçekten.Genceciksin daha.Oku.

Konuya dönelim hesap döner lafına çok ta itibar etmiyorum.Ama tek parti dönenimden çok partili sisteme geçişten beri bu böyledir.Bir devir doğar,yükselik,duraklar ve çöküş.Aynı Osmanlı gibi.Hiçbir iktidar çakılı kalmamıştır o koltuğa.Her gelen kendi ideolojisini getirmiştir.Şu dönemde yapılan ayrıştırma daha önce hiçbir dönemde olmamıştır o kadar.Bu ulkeye çok büyük bir zarar.Toparlanmak çok zor olacak ve bu süreç 15-20 senelik bir süreç.Evlatlarımıza gerçekten yazık olacak.

Uzun diye okumamak.:53: Ben demiştim sana okumuyorsun diye ama burdaki yorumları da mı okumuyorsun uzun diye? Yapma.
Oku Alara uzun kısa metin farketmeksizin oku.Okumaya üşenilmez.Bişey kaybetmezsin.Gerçekten.Genceciksin daha.Oku.

Konuya dönelim hesap döner lafına çok ta itibar etmiyorum.Ama tek parti dönenimden çok partili sisteme geçişten beri bu böyledir.Bir devir doğar,yükselik,duraklar ve çöküş.Aynı Osmanlı gibi.Hiçbir iktidar çakılı kalmamıştır o koltuğa.Her gelen kendi ideolojisini getirmiştir.Şu dönemde yapılan ayrıştırma daha önce hiçbir dönemde olmamıştır o kadar.Bu ulkeye çok büyük bir zarar.Toparlanmak çok zor olacak ve bu süreç 15-20 senelik bir süreç.Evlatlarımıza gerçekten yazık olacak.

sen 80 dönemindeki ayrıştırmayı bilmiyorsun galiba. oku gogleden. o gün ayrışanlar bugün nasıl birleşti. ben şahsen kimseyi ayrışma görmüyorum kendi tarafımızdan. bize hor bakanlar hala mevcut. umarım sindirirler bizi.

sen 80 dönemindeki ayrıştırmayı bilmiyorsun galiba. oku gogleden. o gün ayrışanlar bugün nasıl birleşti. ben şahsen kimseyi ayrışma görmüyorum kendi tarafımızdan. bize hor bakanlar hala mevcut. umarım sindirirler bizi.

80'li yılları gördünüz mü,yada sadece okuyarak yada dinleyerek mi biliyorsunuz?
Kimse sizleri hor görmüyor..
Sindirmek de neyn nesi?

Birde okuduğunu anlamamak var tabi ki en vahimi de o olsa gerek.. Okumuyorum mu demisim belki okunmuyor mu demisim. Birinci tekil sahip kullanmamisim...ben okumuyorum diye bir cümle yok orda :))))) uzun yazmaniz bazilari tarafından okunmamasina sebep olabilir belki anlamında yazdim bunu nasil ben okumuyorum anlamına getirdiniz :) neyse sasirmadim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam cevap vereyim diyorum ama yine mazluk edebiyati hep mazlum edebiyati...

Diger genc arkadasta baskalari icin soylemismis okumuyor diye :) baskalarini analiz etmis kendi degilmis :) Kisi kendinden bilir isi dememisler bosuna sanirim.Ayrica koyu bisey demedimki nedir bu hircin kimlik mucadelesi anlamadim :)

hey Allahım tek tek illa anlatmam lazım neyse bu son olsun bidaha bakmam boşada kendi yormam konuşup dursunlar kendi çaplarında:))
cümlemde kesinlik içeren bir yargı yok
ihtimal içeren bir yargı var "belki " kelimesini süs olsun diye koymadım ...
kimseyi analiz ettiğim yok rica ederim çarpıtmayın sıktı artık

Back