• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 lu yaşlarada annelik duygusunu tadanlar :)

sevil1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
250
8
118
İstanbul
buna uygun bir konu bulamadım mazur görün bebekçikle ilgili tüm bilgiler burda idi ben 3 yılık evliyim 26 yaşındayım eşımde 27 yaşında bazı sebeplerden dolayı çocuk sahibi olmayı henüz düşünmüyoruz ben en başta kilolarım yüzünden cesaret edemiyorum zayıflamak ilk hedefim benim sorum şu 30 lu yaşlarda anne olmuş arkaşlar deneyimleriniz zorluklarınız paylaşırmısınız gerçekten çok zormu olur yanı ben Allah kısmet ederde çocuk sahibi olursam 1 çocuğum olsun ama iyi bakıyım diyorum bilmiyoruki yanlış düşünüyorum foruma bakıyorum çocuk sahıbı olmak için nekadar uğraşan insanlar var Allah herkezin gönlüne göre hayırlısını versin benim hiç hevesim yok :17: yani bilmiyorumki neden böyleyim benim gibi düşünen varmı ? merak ediyorum doğrusu

buna uygun bir konu bulamadım mazur görün bebekçikle ilgili tüm bilgiler burda idi ben 3 yılık evliyim 26 yaşındayım eşımde 27 yaşında bazı sebeplerden dolayı çocuk sahibi olmayı henüz düşünmüyoruz ben en başta kilolarım yüzünden cesaret edemiyorum zayıflamak ilk hedefim benim sorum şu 30 lu yaşlarda anne olmuş arkaşlar deneyimleriniz zorluklarınız paylaşırmısınız gerçekten çok zormu olur yanı ben Allah kısmet ederde çocuk sahibi olursam 1 çocuğum olsun ama iyi bakıyım diyorum bilmiyoruki yanlış düşünüyorum foruma bakıyorum çocuk sahıbı olmak için nekadar uğraşan insanlar var Allah herkezin gönlüne göre hayırlısını versin benim hiç hevesim yok :17: yani bilmiyorumki neden böyleyim benim gibi düşünen varmı ? merak ediyorum doğrusu

Gülihan,anne olunce beni daha iyi anlayacaksın,bir anne olarak geç kalmamanı öneririm.Eşimde ben de uzun yıllar çıktık,1 yıl çocuk düşünmedik,şimdi neden beklemişiz diyoruz.Çocuk bambaşka bir his.Baktığında hem kendini hem eşini görebiliyorsun ama onunda farklı bir insan olduğunu düşünüyorsun,minicik bir karakter.Bakımı elbette zor,sorumluluğu var ama inan değiyor.atakta çalışırken terliklerime bile varis yapıyorlar diye kızıyordum ama şimdi heryerim çatlak çutlak,kilolar malum, ama hiç dert etmiyorum.İkinci bebem için 10 un üstünde kilomu verdim,güzel bir motivasyon oldu.Kardeşsiz olmaz düşüncesi ve 30 undan sonra yerdeki taşın bile bebek istemesi iç güdüsüyle ilkinden daha fazla istiyorum bebemi.Abim hayatta evlenmeyi düşünmeyen,bebelerin sadece saçını okşayan bir insanken,şimdi deli gibi evlenmek istiyor,benimde böyle bir çocuğum olsun diyor,benim bücürüğü yiyip bitiriyor.Bu kesinlikle içgüdüsel bişi,çünkü etrafımda bir çok insandan duydum bunu.Velhasılı hayatın sana yaşatacağı en güzel hissiyatı yani anneliği ertelememen dileğiyle.

canım sagol cevabın ıcın :))) bende ikinci yeğenimi inanın benim zorumla oldu doğur yenge ben bakcam dedım evlenen kadarda inan baktım onu okadar seviyorum okadar seviyorumki oda beni bir ayrı seviyor 3 yaşına kadar hep ilgilendim yengemi de çok seviyorum oda yorulmasın diye çok ilgilendim gerçekten ilki ilede ikincisilede ama kendi çocuğum olsunmu diye düşünüyorum yok bu fikir beni korkutuyo bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedim bu duyguyu :) sağol canım Allah anallı babalı büyütsün evlatların sağlıklı sıhatlı olsun inşallah

canım sagol cevabın ıcın :))) bende ikinci yeğenimi inanın benim zorumla oldu doğur yenge ben bakcam dedım evlenen kadarda inan baktım onu okadar seviyorum okadar seviyorumki oda beni bir ayrı seviyor 3 yaşına kadar hep ilgilendim yengemi de çok seviyorum oda yorulmasın diye çok ilgilendim gerçekten ilki ilede ikincisilede ama kendi çocuğum olsunmu diye düşünüyorum yok bu fikir beni korkutuyo bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedim bu duyguyu :) sağol canım Allah anallı babalı büyütsün evlatların sağlıklı sıhatlı olsun inşallah

Amin canım,cümlemize inşallah.Yaş gittikte rahimde yaşlanıyor,insanda.20 yaşlar en dinamik olduğumuz yaşlar.İş yerindeki arkadaşlarım,bana da sürekli lütfen geç kalma diyorlar.

Merhaba,
32 yaşındayım ve 14 haftalık hamileyim. bence bu serüveni yaşamak için geç kalma çok güzel... Bu serüvenimi blog yazarak paylaşıyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back