Y Yildizstr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 7 2 Dün 16:34 Konu Sahibi Yildizstr #1 Merhaba 30.11.2024 de tüp bebeğe başladık ve iğne süreci biraz sıkıntılı geçiyor kendim yapamıyorum sizin nasıl geçmişti iğne süreciniz
Merhaba 30.11.2024 de tüp bebeğe başladık ve iğne süreci biraz sıkıntılı geçiyor kendim yapamıyorum sizin nasıl geçmişti iğne süreciniz
B brtasel Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2024 3 0 19 Dün 16:43 Konu Sahibi Yildizstr #2 Kendim yapamadim,Eşime yaptırıyordum ben
Y Yildizstr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 7 2 Dün 17:23 Konu Sahibi Yildizstr #3 bende yapamıyorum dün eşim yaptı ama karışım yaptıgım o iğnede cok canımı acıttı acaba yanlış mı yaptık sizde de yanma oldu mu
bende yapamıyorum dün eşim yaptı ama karışım yaptıgım o iğnede cok canımı acıttı acaba yanlış mı yaptık sizde de yanma oldu mu
Y Yildizstr Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 7 2 Dün 17:24 Konu Sahibi Yildizstr #4 brtasel .!.: Kendim yapamadim,Eşime yaptırıyordum ben Genişletmek için tıkla... Bende yapamadım eşim yaptı ama solisyon gibi karıştırdığımız iğne cok acıttı yaktı baya sizde de aynısı oldu mu
brtasel .!.: Kendim yapamadim,Eşime yaptırıyordum ben Genişletmek için tıkla... Bende yapamadım eşim yaptı ama solisyon gibi karıştırdığımız iğne cok acıttı yaktı baya sizde de aynısı oldu mu