30 Haftasını doldurmuş veya dogum yapmis ikiz anneleri bakarmısınız?

candanote

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2.169
1.059
448
Arkadaslar bende 8 haftalik ikizlere hamileyim..Gecenlerde nette ikiz gebeliklerle ilgili yazilar okurken bir doktor sitesinde ikiz annelerinin karinlari 28 haftalikken 38-40 haftalik bir tek bebek tasiyan anne karni kadar olacagi yaziyordu cok urktum :( benim daha onceki tek gebeligimde bile cok kilo almamama ragmen karnim kocamandi bunda nasil olur bilmem...cok korkuyorum nasil tasirim buna taktim kac gundur...birde ilgilenmem gereken kucuk oglum var yerimden kalkamam heralde artik son iki ay..

Ne olur cevap verin 30 haftalik veya daha buyuk olanlar toplamda kac kilo aldiniz?karniniz cok catladimi veya dogum yaptiysaniz kacinci haftada yaptiniz???

Kizlar cevap verebilecek kimse yokmu?Okuyup gecmeyin lutfen cevap verin... :(

anlasilan kimse yok ikizlerini dunyaya getirmis yada getirmek uzere olan..Allah razi olsun hepinizden :(

dogum yapan bir arkadas yazmis son ay egilip kalkamiyordum,yatamiyordum oturarak uyuyordum,nefes alamiyordum diye..netteki ikiz bebek annelerinin son 2 ayinida gorsellerde gorunce soka ugradim..Allahim patlayacak gibi :( hemde bazilari cok kilo almamasina ragmen..Allah yardimcimiz olsun...

Arkadaslar bende 8 haftalik ikizlere hamileyim..Gecenlerde nette ikiz gebeliklerle ilgili yazilar okurken bir doktor sitesinde ikiz annelerinin karinlari 28 haftalikken 38-40 haftalik bir tek bebek tasiyan anne karni kadar olacagi yaziyordu cok urktum :KK43: benim daha onceki tek gebeligimde bile cok kilo almamama ragmen karnim kocamandi bunda nasil olur bilmem...cok korkuyorum nasil tasirim buna taktim kac gundur...birde ilgilenmem gereken kucuk oglum var yerimden kalkamam heralde artik son iki ay..

Ne olur cevap verin 30 haftalik veya daha buyuk olanlar toplamda kac kilo aldiniz?karniniz cok catladimi veya dogum yaptiysaniz kacinci haftada yaptiniz???
Tatlım ben31 haftam bitti ikiz kızlarıma hamieyim karnıma 12. Haftadan beri günde iki kez badem yağı sürüyorum ama çatladı ve şimdiye kadar toplam16 kilo aldım önceden kiloyuda çatlağıda çok takıyodum ama şimdi umrumda değil ikizlerim erken doğmasın saglıklı olsun yeter

Tatlım ben31 haftam bitti ikiz kızlarıma hamieyim karnıma 12. Haftadan beri günde iki kez badem yağı sürüyorum ama çatladı ve şimdiye kadar toplam16 kilo aldım önceden kiloyuda çatlağıda çok takıyodum ama şimdi umrumda değil ikizlerim erken doğmasın saglıklı olsun yeter
sanirim o buyuklukteki karinda catlak olmamasi imkansiz...peki altlardami var sadece yoksa ustlere kadar yanlarda dagil hep kapladimi?birde incecatlaklarmi kalin catlaklarmi oldu? bir arkadasimin cok fazla gorunce uzulmustum simdi oylemi olucak benimkide diyorum :(

sanirim o buyuklukteki karinda catlak olmamasi imkansiz...peki altlardami var sadece yoksa ustlere kadar yanlarda dagil hep kapladimi?birde incecatlaklarmi kalin catlaklarmi oldu? bir arkadasimin cok fazla gorunce uzulmustum simdi oylemi olucak benimkide diyorum :KK43:
Göbek deliğimin altında ince çatlaklar benimki yapacak bîşy yok malesef çatlayınca ama yinede doğumdan smrada kullancaö badem yagını belli azaltr hiç olmazsa

Göbek deliğimin altında ince çatlaklar benimki yapacak bîşy yok malesef çatlayınca ama yinede doğumdan smrada kullancaö badem yagını belli azaltr hiç olmazsa
haklisin canim en azindan incelince cok belli olmaz....peki sana doktor dogum icin gun verdimi?su tarihte olacak fln diye..daha yolun basindayim birde dogum yapmama ragmen ikiz gebelik ve dogum beni cok korkutuyor...

Arkadaslar bende 8 haftalik ikizlere hamileyim..Gecenlerde nette ikiz gebeliklerle ilgili yazilar okurken bir doktor sitesinde ikiz annelerinin karinlari 28 haftalikken 38-40 haftalik bir tek bebek tasiyan anne karni kadar olacagi yaziyordu cok urktum :KK43: benim daha onceki tek gebeligimde bile cok kilo almamama ragmen karnim kocamandi bunda nasil olur bilmem...cok korkuyorum nasil tasirim buna taktim kac gundur...birde ilgilenmem gereken kucuk oglum var yerimden kalkamam heralde artik son iki ay..

SSelam.hhayırlı olsun. Şimdiden sıkıntı yapma bence. Hamilelik ler birbirine benzemiyor. Ben 35, haftaya girdim. Toplam 10 kkilogram aldım. karnim cok buyuk degil.normal 7-8 aylik gebe gibi.catlagim cok yok ama umrumda degil.yeter ki saglikla dogsun kuzularim.
dr 36-0 da sezeryanla alalim diyor.hayirlisi olsun

SSelam.hhayırlı olsun. Şimdiden sıkıntı yapma bence. Hamilelik ler birbirine benzemiyor. Ben 35, haftaya girdim. Toplam 10 kkilogram aldım. karnim cok buyuk degil.normal 7-8 aylik gebe gibi.catlagim cok yok ama umrumda degil.yeter ki saglikla dogsun kuzularim.
canım kader arkadaşım:KK19: seni 2014 ikiz anneleri topiğinden tanıyorum Rabbimin mucizesi işte az kaldı meleklerine kavuşmana senin yaşadıklarını okuduğumda hep dua ettim:KK68: ALLAH C.C sağlıkla vaktinde yavrularını kucağına almayı nasip etsin diye:KK68: bugüne kadar hiç yazmadım ama sana ve kızlarına maaşaALLAH demek istedim:KK68::KK68:ALLAH'a emanet olun bol sütün olsun inşaALLAH:KK68::KK68:

masallah cok az kilo almissin kac kiloyla hamile kalmistin? birde son aylarda sokaga cikabildinmi rahatlikla? fazla yurumek ayakta kalmak erken doguma sebep oldugu icin sordum..

haklisin canim en azindan incelince cok belli olmaz....peki sana doktor dogum icin gun verdimi?su tarihte olacak fln diye..daha yolun basindayim birde dogum yapmama ragmen ikiz gebelik ve dogum beni cok korkutuyor...
Tecrübelisin daha az korkman lazım:) gün vermedi ama geçen hafta sancım oldgu için üö gün hastanede kaldım nidilata başladım sancıyı durdurmak için doktrmda en azından32 haftayı bitirelim diyor ama şuam gayet iyiyim sancımda yok bu bebekleri 35 den önce doğurmayı düşünmyrm :) senin ilk çocugn kaç yaşında

Ben 2 yıl önce dünyaya getirdim ikizlerimi aldığım tüm kilo karnımda toplanmıştı diyebilirim 35. Haftada doğum yaptım. Karnım çok büyüktü gerçekten ama doğumdan 3 ay sonra eski halime döndüm bir de bende çatlak oluşmadı o yönden şanslıydım, çatlak oluşumuna müsaitseniz yağlar, kremlerle destekleyin. Doğumdan sonrasından çok korkmayın zaten iki bebeğe yetişmeye çalışırken kilo falan kalmadı, yine de tabii gebelik şekeri için çok kilo almamak daha iyi sağlıkla doğurup büyütün inşallah

Tecrübelisin daha az korkman lazım:) gün vermedi ama geçen hafta sancım oldgu için üö gün hastanede kaldım nidilata başladım sancıyı durdurmak için doktrmda en azından32 haftayı bitirelim diyor ama şuam gayet iyiyim sancımda yok bu bebekleri 35 den önce doğurmayı düşünmyrm :) senin ilk çocugn kaç yaşında
5 yasinda...
canim tecrubeliyimde inan ilk cocugumda hamileliktede dogum icinde hic korkum yoktu..dogumum cok zor oldu beni cok beklettiler suyum geldikten sonra normal dogum olsun diye bebek iyice asagi inmis suyuda azaldigi icin kalbi durma seviyesine geldiginde acilen sezeryanla alindi ..simdiki ikiz o yuzden dahada korkuyorum nasil tasirim karnim cok buyurse cunku bir oglum daha var ilgilenmem gereken onun ihtiyaclari,okulu var getir gotur yollarsa suyum gelip sancilanmam insallah :( yurt disindayim kimsem yok yardim execek sezeryandan sonra iki bebege ve birde ogluma nasil guc yetiririm :( bunlari dusununce sen olsan korkmazmiydin?

Son düzenleme:
Ben 2 yıl önce dünyaya getirdim ikizlerimi aldığım tüm kilo karnımda toplanmıştı diyebilirim 35. Haftada doğum yaptım. Karnım çok büyüktü gerçekten ama doğumdan 3 ay sonra eski halime döndüm bir de bende çatlak oluşmadı o yönden şanslıydım, çatlak oluşumuna müsaitseniz yağlar, kremlerle destekleyin. Doğumdan sonrasından çok korkmayın zaten iki bebeğe yetişmeye çalışırken kilo falan kalmadı, yine de tabii gebelik şekeri için çok kilo almamak daha iyi sağlıkla doğurup büyütün inşallah
canim kac kiloyla hamile kalip kacla doguma girmistin peki?
birde 6-7 aylik hamileyken karnin 9 aylik tek gebeligi olan bir kadin karni kadarmiydi?

bende 35. haftada doğum yapmıştım benim karnım öyle abartılacak kadar büyük değildi hiç çatlağım da yok

5 yasinda...
canim tecrubeliyimde inan ilk cocugumda hamileliktede dogum icinde hic korkum yoktu..dogumum cok zor oldu beni cok beklettiler suyum geldikten sonra normal dogum olsun diye bebek iyice asagi inmis suyuda azaldigi icin kalbi durma seviyesine geldiginde acilen sezeryanla alindi ..simdiki ikiz o yuzden dahada korkuyorum nasil tasirim karnim cok buyurse cunku bir oglum daha var ilgilenmem gereken onun ihtiyaclari,okulu var getir gotur yollarsa suyum gelip sancilanmam insallah :KK43: yurt disindayim kimsem yok yardim execek sezeryandan sonra iki bebege ve birde ogluma nasil guc yetiririm :KK43: bunlari dusununce sen olsan korkmazmiydin?
Haklısın zor bi durum gerçekten eğer imkanın varsa en azından ev işleri için bi yardmcı tutsan yükünü hafifletir allah yardımcın olsun arkadaşm valla ne diyim benm annem yanımda bi cadde var aramızda ve başka çocuga bakacak sorumluluğum da yok dualarımdasın ama talımasına taşırsın yine de yormamaya çali kendini yavas hareket edersin oğlunu bırakırken falan

Back
X