30 haftalik hamilelik diprospan igne

Nazanfrt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
26
31
Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gttim erken doğum riskin yok dedi bugün gidince de her ihtimale karşı iki günlük diprospan iğne verdi bebek erken doğarsa solunumu için kullan dedi sizce kullanmaliyimmi kafam çok karıştı bilgi kullanan varmi

Evet canım kullanmalısın bebeğin akciğerleri gelişsin diye veriyorlar kuzenimin de başına geldi aynısı bir zararı yok zaten için rahat olsun 1 kerelik bir iğne oluyor

Iki tüp şeklinde canim iki tüp vurulcam24 saat sonra tekrardan iki tüp peki erken doğum riskimi vardı

Iki tüp şeklinde canim iki tüp vurulcam24 saat sonra tekrardan iki tüp peki erken doğum riskimi vardı
Benim kuzenime 2 ampul verildi 2 si aynı anda bir defada yapıldı, yani doktor erken doğum riskin var diye açık açık demedi aynı senin doktorun gibi her ihtimale karşı bunu vurdur demişti ama normal zamanında doğum yapmıştı çok şükür, bebeğin tüp bebek falansa şansa bırakmıyorlar biz de araştırdık çoğu kişiye veriliyormuş bir zararı olduğu yazmıyordu kuzucum

Yok canim normal benim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…