Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun ,bebeğin kaç kiloki doktorun sana doğum yapman gerektiğini söyledi ,ilerleyen haftalara kadar bir tedavisi falan yokmuymuş ?
inşallah sağlıcakla doğumun gerçekleşir
Çok gecmis olsun cnm bebeğin bu sorununu nasıl anladınız
rabbim yardımcın olsun.inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın.
benimde 30 . hafta riskim vardi ama 34 te normal dogumla dogurdum hic bi problem olmaz canim korkma
problem sadece ciğerlerindemi cilt altı ödemiyok mu.bizm bebekte ciğerde yok dendi sadece ciğer olduğu zaman problem daha kolay çözülüyormuş.sen mutlaka ciğer geliştirici iğneni yaptır.16 haftaan beri devam ediyormu ödem yoksa azalma gösterdimi bazen enfeksiyon nedeniyleyse kaybolup gidebiliyormuş.benim sıvı artışm oluyordu hemen sende varmı.benim sezeryana giderken sıvım 4 l bulmuştu.önceki bebeğim 4 kilo doğmuştu ödemden dolayı şişmiş içeride bir hafta yaşadı.senin bebeğinin kilosu az belkide ödemi yaygın değildir.bebeğin sağlıklı doğar inşallah canım.dualarım seninle.
canım bebeğimin ciğerlerinde ve cilt altında ödemi var... bizde doktorumuz sadece deri altında olsaydı daha çok şansımız olurdu dedi... 16. haftamdan itibaren sıvı birikimi devam ediyor ama şükürler olsun sıvı birikiminde azalma var her hafta kontrole gidiyorum sıvı takipteyim... hergün dua ediyorum bu üçücü bebeğim aynı sorunlardan kaybettim diğer bebeklerimide... şuan bebeğim 1 kilo haftasıyla uyumlu gidiyor şükürler olsun..... herşey ALLAH tan........
canım allah yardımcınız olsun pramatüre bebekler kısmında çeşitli nedenlerle erkek doğum yapan arkadaşlar var sen istersen bide orda sor
amin canım inşallah... hemen hemen bütün yazıları okuyorum bizim problemimizi yaşayan okadar az kişi varki yada imkanları yok nette paylaşamıyolar.... yinede çok tşkler...
rica ederim canım benimde bebeğiminin böbreğinin tekinde genişleme var bizde belirsizlik içinde doğumu bekliyoruz çünkü yapılacak bişey yok herşey allahtan