Premature Bebekler 30 hafta eklampsi erken doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Mamaboy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2020
2
0
1
27
30 haftalık gebeyken eklampsi sebebiyle erken doğum yaptım. 1 aydır bebeğim kövezde yatıyor. Böyle durum yaşayan var mıı? Çok korkuyorum

Korkma canm. Çocuğun küçük otuz haftalık daha yatması normal sen iyisin ya bu hastalık daha çok anneyi etkiliyor

Sara nöbetiyle hastaneye kaldırılmışım. Pek bir bilgim yok aslında bu hastalıkla ilgili. Normal uyumuştum. 3 4 günü hatırlamıyordum uyandığım da.
Korkma canm. Çocuğun küçük otuz haftalık daha yatması normal sen iyisin ya bu hastalık daha çok anneyi etkiliyor

Geçmiş olsun korkmayın bende preklamsi nedeniyle 33+5te doğum yaptım kızım 2.5 ay kuvozde kaldı çok zor yıpratıcı ama bebeginiz için güçlü olun haftada 3 gün 2 dk görmek için deliriyordum heyecandan doğumdan 1 hafta sonra böbrek ameliyatı oldum ameliyattan sonra kosa kosa kızıma gittim çocuğum orda savaşırken ben yatamam dedim biz güçlü olursak bebeklerimiz hisseder savaşır inşallah sağlıkla bebeğinizi bir an önce kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…