- 30 Kasım 2023
- 64
- 6
- 23
-
- Konu Sahibi Papatyammm1234567
30 günde birmi oluyonuz acabaKanamanın başladığı ilk günden sayarak 15. Gün oluyor yumurtlamam
Males f benim 16 gün akşamı ilişki oldu olmamismi sizceKanamanın başladığı ilk günden sayarak 15. Gün oluyor yumurtlamam
32 gün döngüm ve regl'e 1 hafta kala yumurtluyorum benCanlar yumurtlam'niz nezaman oldu beni bı aydinlatin
eğer tam gününüzü bilmiyorsanız tüm ayı bir dolu bir boş olarak değerlendirmenizde fayda varCanlar yumurtlam'niz nezaman oldu beni bı aydinlatin
Cnm peki yumurtlama sonrası regl 14 gün sonra olması lazım diyorlar nekadar doğru bilemiyorum32 gün döngüm ve regl'e 1 hafta kala yumurtluyorum benama her kadının yumurtlama günü farklıdır döngüsü aynı olsada. bedeniniz size yumurtlama zamanı farklı belirtiler gösterir
Malesef cnm eşim adettimden 15 gün gece eve geldi ozamanda ilişki oldu işte acaba tutmuşmu me ak ettimeğer tam gününüzü bilmiyorsanız tüm ayı bir dolu bir boş olarak değerlendirmenizde fayda var
Döngü uzunluğuna göre degişiyor 28günde bir olanlar 13 14 günler oluyor 33 35olanlar 18 19 gibi hissetmiyormusunuz hiç?Canlar yumurtlam'niz nezaman oldu beni bı aydinlatin
benim 1 hafta sonra oluyor. mesela şu an hamileyim bi aksilik yoksa bat 4 eylüldü, 11 eylülde kan baktırdım değer 2.77 çıktı idrar testleri negatifti daha dün idrarda pozitifi yeni görebildim gibi gibi tamamen bünyeye alakalı durum bunlarCnm peki yumurtlama sonrası regl 14 gün sonra olması lazım diyorlar nekadar doğru bilemiyorum
Aslında hisettim gibi ya ama dediğim gibi cane adettimden 15 gün gece eşim evde bulundu malesefDöngü uzunluğuna göre degişiyor 28günde bir olanlar 13 14 günler oluyor 33 35olanlar 18 19 gibi hissetmiyormusunuz hiç?
Anladım hayirlisi cnmbenim 1 hafta sonra oluyor. mesela şu an hamileyim bi aksilik yoksa bat 4 eylüldü, 11 eylülde kan baktırdım değer 2.77 çıktı idrar testleri negatifti daha dün idrarda pozitifi yeni görebildim gibi gibi tamamen bünyeye alakalı durum bunlar
rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşAnladım hayirlisi cnm