Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 30 GÜN, garantiymiş:) Masajın da bir usulü var

mansenila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
64
0
Arkadaşlar,
malum derdimizi ingilizce olarak araştırdım. okuduğum makaleyi sizler için anlaşılacak şekilde çevirdim, hepsini yazmıyorum sadece gerekli kısımlardan bahsedeceğim.

Öncelikle hepimiz östrojeni artırmanın tek yol olacağını düşünürken, kalıcılığının sağlanmasının gerektiğini de biliyoruz. işte masajın nasıl yapıldığı burada önem arz ediyor. Şöyle ki;
Kan akışını göğüslerinize ne kadar çok sağlarsanız reseptörler büyümek için gerekli olan ihtiyacını o kadar kolay karşılıyormuş kandan. Bunu göğüslerinize mümkün olduğu kadar hızlı masaj yaparak sağlıyorsunuz. vucutta dolaşım sistemi olduğu için her zaman bildiğimizden farklı olarak sağ elimizle sol göğse, sol elimizle de sağ göğse masaj teorisi değerini kaybediyor. Çünkü, dolaşım sistemi bir çember gibidir ve göğsün birine masaj yaparken diğerine yapmamak sadece masaj yaptığımız göğsümüzü zorlamak anlamına gelir. Bu yüzden iki göğsümüzden geçen kan dolaşımı yönü göz önünde bulundurularak (gösterilen fotoğrafa göre) sağ el sağ, sol el sol göğsün üstünde olmak üzere yukarıdan aşağıya ve yanlardan iki göğsün ortasına doğru dairesel hareketlerle 20 dk ve olabildiğince hızlı masaj uygulanmalıdır deniyor. Düzenli olarak uygulama artık büyüme hormonu olan prolaktinin vücut tarafından salgılanmasını artıyor.

amacımız olabildiğince ısı enerjisi açığa çıkarmak. bunun için ellerinizi ısınana kadar birbirine sürtün masaj yapmadan önce. ellerinizi göğüslerinize anlattığım şekilde koyun ve masaja başlayın. Dediğim gibi çok hızlı, her iki dk için minimum 100-300 dairesel masaj, durun ve ellerinizi tekrar ısıtın sonra tekrarlayın böyle dura-ellerinizi ısıta 15-20 dk tekrarlayın. sabah ve gece yatmadan önce olmak üzere günde iki kez masajı doğru uygulayın.

sadece masaj etkisini bir ayda gösteriyor derken yağ kullanmak isteyenler içinde tarif verilmiş. gayet kolay bulunan ve bilinen malzemeler şöyle;

9 damla ıtır yağı
16 damla ylang ylang
50 mL badem yağı

bunları karıştırıp masaj yağı olarak kullanın denilmiş.

!!Masaj yaparken göğüs uçlarınıza dokunmaktan sakının!! uyarıda bulunulmuş çok hassaslaşacaklar hissedeceksiniz denilmiş.

aybaşı kanamanızda azalma olabileceği belirtilmiş (vücudunuzda kan daha çok göğüslerin büyümesi için kullanılacak diye açıklanmış) ve de PMS (bu adet öncesi gerginlik demektir) azalacaktır diye iyi etkileri olarak belirtilmiş. (Ben iyi etki mi bilemem, sitede öyle denmiş)

hadi kızlar bol şans, ben de deneyeceğim bakalım neler olacak. bir ayda kesin etkisini gösteriyor gözle görülecek derece de denilmiş. Pes etmeyin sakın bir hafta da iki hafta da denilmiş. Kesinlikle bir ay en az gerekli kendinize zaman tanıyın iki ayda neredeyse istediğiniz ölçülere kavuşursunuz diye yazışmalarında söylemiş.
:21: :KK52: VAZGEÇMEK YOK!!! DURMAK YOK!!

evet şimdi aktardan geldim vee kendi karışımımı yapacağım. daha sonra da anlattığım masaj yöntemiyle günde iki kez haşır neşir olacağım veletlerle. Bakalım neler olacak :KK8:

Emeklerin için çok teşekkürler sevgili konu sahibesi :) Ben de deneyeceğim hadi bakalım :)

nasıl yapıcaz cnm ellerimizi göğsümüzün üzerine koyup göğsemi dairesel hareket yaptırıcaz orasını tam anlayamadım

nasıl yapıcaz cnm ellerimizi göğsümüzün üzerine koyup göğsemi dairesel hareket yaptırıcaz orasını tam anlayamadım

evet canım sağ elini sağ sol elini sol a koyacaksın. Kolların bayağı bir yorulacak ben başladım dün gece bu şekilde çok yoruluyorsun fakat göğüs kasların için gerekli egzersiz de aradan çıkmış oluyor :13: ben hazırladığım karışımla masaj yapmaya başladım dün bakalım ne olacak.

Emeklerin için çok teşekkürler sevgili konu sahibesi :) Ben de deneyeceğim hadi bakalım :)

hadi inşallah büyütürüz. ben başladım ve bu şekilde masaj yapmanın tek tek yapmaktan farkını şöyle hissettim spor yapmışım gibi yordu. buna göğüs kaslarım da dahil zaten masajı yaparken tuhaf bir his oluyor böyle.:KK1:

Ben yeni aldığım göğüs şekillendirici kremimle 4 gündür sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa masaj yapıyorum şimdilik pek bişey yok.Masajın etkisiyle kan dolaşımı hızlanıyor ve biraz da olsa dolgunluk sağlıyor ama geçici bir etki. Kalıcı sonuçlar elde edersem size de yazıcam :)

Ben yeni aldığım göğüs şekillendirici kremimle 4 gündür sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa masaj yapıyorum şimdilik pek bişey yok.Masajın etkisiyle kan dolaşımı hızlanıyor ve biraz da olsa dolgunluk sağlıyor ama geçici bir etki. Kalıcı sonuçlar elde edersem size de yazıcam :)

inşallah istediğin göğüslere kavuşursun, buradaki herkes için dileğim bu :KK31:

aynen ben biraz bilinçsizce göğs uçlarımı da dahil etmştim bu masaj olayına ve çok hassaslaştılar.. umarım işe yarar canım denicem. ama ben 5 dk yaptıgmda bile feci yoruluyor kollarım. bakalım nolcak :KK3:

aynen ben biraz bilinçsizce göğs uçlarımı da dahil etmştim bu masaj olayına ve çok hassaslaştılar.. umarım işe yarar canım denicem. ama ben 5 dk yaptıgmda bile feci yoruluyor kollarım. bakalım nolcak :KK3:

aynen canım ama olsun. kolların ne kadar çok yoruluyorsa kan akışını o kadar fazla sağlayabiliyorsun demektir :KK34:

bu arada iki gündür uyguladığım karışımın tarifini de vereyim ben ısırgan otu bulamadım 80 den 86 ya konu başlığındaki tarifi değişiklik yaparak uyguladın

2 kapak ısırgan tohumu yağı kullandım(ilginç ama otunu bulamadım)
2 kapak ylang ylang esansı(yağı çıkarılamaz ylang ylangın aldanmayın kutudaki yazıya)
1 çay bardağı kadar kaynamış suyun içerisine şerbetçi otu basabildiğim kadar basıp beklettim, soğuduktan sonra
nar çekirdeği özlü bitkisel krem (200ml) ile bunların hepsini miksere koyup geçirdim.
boş krem kutusuna geri koydum karışımımı.

hergün sabah akşam masaj yapıp yıkarken de soğuk suyla yıkıyorum.
etkisini göstermeden vermedim boşuna tarif olmasın diye. Etkisi oldu galiba ama bence kullanılan karışımlardan çok masajın etkisi var.:21:

bu arada iki gündür uyguladığım karışımın tarifini de vereyim ben ısırgan otu bulamadım 80 den 86 ya konu başlığındaki tarifi değişiklik yaparak uyguladın

2 kapak ısırgan tohumu yağı kullandım(ilginç ama otunu bulamadım)
2 kapak ylang ylang esansı(yağı çıkarılamaz ylang ylangın aldanmayın kutudaki yazıya)
1 çay bardağı kadar kaynamış suyun içerisine şerbetçi otu basabildiğim kadar basıp beklettim, soğuduktan sonra
nar çekirdeği özlü bitkisel krem (200ml) ile bunların hepsini miksere koyup geçirdim.
boş krem kutusuna geri koydum karışımımı.

hergün sabah akşam masaj yapıp yıkarken de soğuk suyla yıkıyorum.
etkisini göstermeden vermedim boşuna tarif olmasın diye. Etkisi oldu galiba ama bence kullanılan karışımlardan çok masajın etkisi var.:21:

Kızlaar ben de masajla ilgileniyorum. Açtığım konulara bakarsanız görürsünüz. benim yöntemlerim daha başkaydı öyle dolgunlaştırdım ben. size de öneririm masaj gerçekten işe yarıyor :KK1: :KK51: :nazar:

Kızlaar ben de masajla ilgileniyorum. Açtığım konulara bakarsanız görürsünüz. benim yöntemlerim daha başkaydı öyle dolgunlaştırdım ben. size de öneririm masaj gerçekten işe yarıyor :KK1: :KK51: :nazar:

farklı bir tekniğin mi var canım. nasıl bir dolgunlaşma bu ölçülerin nasıl değişti. bunlarla ilgili aydınlatabilirsen merak edenler ilgilenirler:21:

bu arada ben baktım açtığın konuya. takip eden arkadaşlar da buradan görmüş olsunlar minasr ın açtığı konudan bakabilirsiniz. arkadaşımız 17 yaşında göğüsleri kendi deyimiyle neredeyse yokmuş şimdi ise 89cm e ulaşmış. göğüs altı ölçüsü 77. bu demek ki 12 cm cup ölçüsü oluşmuş. yöntemini kendi konusunun ilk sayfasından öğrenebilirsiniz. bende deneyeceğim :KK9: ben 23 yaşındayım inşallah aynı etkiyi görürüm cnm yönlendirmen için sağol :KK3: :KK9:

bu arada ben gece yatarken kullanmadığım desteksiz bol bir sütyen takıyorum ki masaj kremim bulaşmasın diye evde de onla geziyorum. ama yıkadıktan sonra çıkarıyorum tamamen özgür bırakıyorum:KK76:

bu arada ben baktım açtığın konuya. takip eden arkadaşlar da buradan görmüş olsunlar minasr ın açtığı konudan bakabilirsiniz. arkadaşımız 17 yaşında göğüsleri kendi deyimiyle neredeyse yokmuş şimdi ise 89cm e ulaşmış. göğüs altı ölçüsü 77. bu demek ki 12 cm cup ölçüsü oluşmuş. yöntemini kendi konusunun ilk sayfasından öğrenebilirsiniz. bende deneyeceğim :KK9: ben 23 yaşındayım inşallah aynı etkiyi görürüm cnm yönlendirmen için sağol :KK3: :KK9:

Ohh ne güzel reklamımı yapmıssın ayol :KK1: aynen yazdıkları gibi oldu canım :) sizlere de tavsiye ederim haberiniz olsun :KK34:

X