Merhaba arkadaşlar.kendimde farkettiğim bir durumu paylaşmak istiyorum.acaba yalnız miyiz yoksa sizlerde de mi aynı merak ediyorum.şimdi 30 la 40 arası kadın cinselliğinin altın çağları derler ama bende pek öyle değil galiba.şimdi de çok çabuk uyarıliyorum ve çok zevk alıyorum ama 20 li yaşlarda olduğu gibi evde otururken bile seks aklıma gelmiyor artık mesela.eskiden tek başıma yatakta yatarken bile hemen aklıma seks gelirdi mesela.hayaller kurmaya başlardım bazen birşeyler izlerdim.vajinama dokunurdum.şimdi yaparken gayet zevk alıyorum ama eski ateşli günlerim de yok.ha bir de bilenler bilir belki.squirting çok yapardım ben.şimdi içimde şu kalmamış gibi çok daha az geliyor.kisaca sizlerde nasıl merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.
Hala sizlere de bir tavsiye vereyim yok toplummuş yok bekaretmiş yok çok özel kişiymiş diye diye volkan gibi 20 li yaşlarınızı heba etmeyin.eskisi gibi olmuyor gerçekten.
Hala sizlere de bir tavsiye vereyim yok toplummuş yok bekaretmiş yok çok özel kişiymiş diye diye volkan gibi 20 li yaşlarınızı heba etmeyin.eskisi gibi olmuyor gerçekten.