Denedim kayinvalidem alt katimda zaten annemde yakin ama bi degisiklik olmuyo esim cok sosyallesmeyi sevmiyo bende tam tersine ordada sorun cikiyo ztn cnmÇocuğunuzu annenize veya kayınvalideye bırakıp tatile Çıkın.birazcık başbaşa kalacağınız fırsatlar yaratmaya bakın.birbirinizi ihmal etmişsiniz Çocuktan ötürü.bir haftalık tatil size iyi gelecektir
İkimzde dik basliyiz bn elimdn gldigi kdr alttan almaya calisiyrm ama belli bi yere kadar oluyo snra patliyorum tabiÇok sevdiğinizi söylerken bütün bunlara sebep ne?
Ewet eminim ailesiylede oyle sikintilar yasiyo tartismalari oluyoYaşadığınız sorunlar nedir?
Birbirini seven insanlar nefret dolu gözlerle bakamazlar arada sevgi olduğuna emin misiniz?
Kusura bkmayim oglumla ilgileniyodum beklettim....Simdi herkes neden neden diye soracak ama konu sahibinden bir ses cikmayacak sanirim
Cok tesekkur ederimkonuyu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Surekli tartisma ortami var haliyle oglumda etkleniyo oda huzursuzlaniyo bu sefer cocuk niye agliyo die tartisiyoruzEşiniz durup dururken sizden neden nefret etsin ?Bir terapiye gidebilirsiniz