3 yillik evliyim ve hicbisey yolunda gitmiyor..

temtem1

"Can'canim"
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
197
173
31
Kizlar ben 22 yasindayim esimde 30 ve dunyalar tatlisi bi oglumuz var.

Ama sorun suki suan hicbisey yolunda gitmiyor evlenmeden once hersey nasil mukemmelse simdi tam tersi artik birbirimze nefret dolu gozlerle bakmamizdan cok yoruldum esimi cok seviyorum biliyorum oda beni seviyo ama aramiz git gide aciliyo ve ben buna engel olamiyorum artik oyle bi durum aldiki ewliligimiz bnm uzulmemi bile onemsemiyor...

Esimin beni sevdigini hatrlatmam lazim ama yapamiyorum onumuzde yikilmasi imkansiz bi duvar var sanki o degil sanki karsimdaki benim asik oldugum adam degil yardiminiza ihtiyacim var ...

Son düzenleme:
Yaşadığınız sorunlar nedir?
Birbirini seven insanlar nefret dolu gözlerle bakamazlar arada sevgi olduğuna emin misiniz?

Çocuğunuzu annenize veya kayınvalideye bırakıp tatile Çıkın.birazcık başbaşa kalacağınız fırsatlar yaratmaya bakın.birbirinizi ihmal etmişsiniz Çocuktan ötürü.bir haftalık tatil size iyi gelecektir

Esim biraz degisik olmucak sylrdn sorun yaratabilen aklina gelmicek esprileri farkli yonlere cekip sen sunu demek istedin die tartisma cikarabilen biri nasil davrancagimi bilmiyorum mutlu sorunsuz gecrdgmz gun sayisi o kdr azki kavgalri buyutmemeye clsyrum ama gene sikinti incr kbugunu dldurmxk sylrdm cok yrldum dha bu yasta

Denedim kayinvalidem alt katimda zaten annemde yakin ama bi degisiklik olmuyo esim cok sosyallesmeyi sevmiyo bende tam tersine ordada sorun cikiyo ztn cnm

Eşiniz durup dururken sizden neden nefret etsin ? Bir terapiye gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…