• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 3 Yaşındaki Oğlumu Kreşe Vermeli miyim?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gamze-20

2012 yeni bir ben
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
2.126
8
358
İstanbul
kızlar şimdi benım 32 aylık bir oğlum var aralık ayında 3 biticek 4 ten gun alıcak cok hareketli evde tutmak zor oluyor anne parka gidelim arkadaslarla oynayalım diyor bana sureklı ben evde elimden geldiğince oturup onunla oyun oynuyorum boyama yapıyorum ama dikkati heemn dagılıp sıkılıyor balkondan bakalım sokaga cıkalım sokakta cocuklar var onlarla oynayalım diyor bende malum kıs geliyor iyice eve tıkılıp kalıcaz krese vermeyı dusunuyorum arkadasları olsun beraber oynasınlar boyama yapsınlar sarkı soylesinler sizce erkenmi kucuk cocugu olupta krese giden varmı avantaj ve dej avantajları nelerdir evimize cok yakın bir yerde buldum kafamada yattı ama kararsız kaldım

bence kesinlikle vermelisin oyun ve arkadaş zamanı gelmiş sizinle olmak onu tatmin etmeyecektir. kışın tv başında zaman geçireceğini kreşe gitmesi daha faydalı..
avantaj olarak dez avantaj olarak
-sosyalleşir - alışma sreci zorlayabilir
-paylaşmayı öğrenir - bağışıklı sistemi kuvetlene kadar daha fazla hastalanır.
-enerjisini verimli tüketir
-yeni bilgiler öğrenir
-zihinsel ve fiziksel gelşimi hızlanır
- en güzeli daha mutlu olur

Kreş için en uygun zaman benimde 2.5 yaşında bir öğrencim var ikiz kardeşleri olduktan sonra evde çok huzursuzluk çıkarıyormuş annesi kreşe getirdiğinde çok hırçındı kıskançlığıda vardı sürekli benimle ilgilenilsin istiyormuş. Ama şuan gayet iyi annesi ile sürekli görüşüyoruz bana çok teşekkür ediyor evde yaptığı bütün huysuzluklara son vermiş annesine yardımcı olmaya bile çalışıyormuş okulda öğrendiğimiz şarkıları kardeşlerine söylüyormuş hatta :) bu çok güzel bir haber oldu hem Nisa Hanım hemde benim için :)

Back