Davranış Bozuklukları 3 yasındakı oğlum sorun yaratıyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
34aylık oğlum oyuncakları ıle oynamıyor ancak 5 bılemedın10dakıka oynuyor sıkılıyor kardesın var 10aylık sureklı vuruyor ne yapacagımı sasırdım ben ıstıyorumkı yasına uygun oyuncaklar alıyorum ama hıc dıkkatını cekmıyyor varsa yoksa arabalar onlrlada ancak 5dakıka kıskançlık yapıyor ben ne yapacagımı bılmıyorum parmak boyasını bıle 5dakıka oynuyor hamurlar aldım ancak 5 dakıka dıkkatını cekıp soyle yarım saaat bırseyle oynamıyor

Kardeşini çok kıskanıyor demekki ilgiyi ona yöneltmeniz lazım Allah korusun görmediğiniz sırada bebeğin kafasına falan vurur çok dikkatli olun bir doktora gitme imkanınız varsa uzmandan yardım alın.

benimde 3 yaşında oğlum var onunda dikkati çabuk dağılıyor biz oturuyoruz eşimle oyun hamuruyla yada resimlerle boyalarla ne yapsak 5 ,10 dk dan kalkıyor eşimle biz oynuyoruz..:40:
benim de bir kızım var 6 aylık oğlum hiç vurmuyor ama çok seviyor ne zaman uyutsam kızımı gidiyor ya üstüne yatıyor ya kafasını kafasına dayıyor elini öpüyor kızda çıtırtıya uyanır kızım çok huysuz o yüzden hiç güzel uyku aldırmıyor yapma desem bağırıyor kız yine uyanıyor .geçenlerde uyuyan bebeğin üstüne yatmış kızım bir bağırıyor yazık geldimki bide ağzını kapatıyor bağırmasın diye ..işimiz zor ben anladımki biraz geç kalmakla birlikte ya daha az yaş farkı olacak yada en az 5 yaş olacak aralarında en azından yapmadan anlayabilir di ..allah kolaylık versin ...

merhaba,

35 aylık bir oğlum var, ve diyebilirim ki daha 2 aydır biraz kendi kendine oynamaya başladı. Ama bu dediğim de maksimum 1 saat oluyor.

Ben bunun sebebinin doğduğu günden itibaren aşırı ilgi göstermemizden kaynaklandığını düşünüyorum...Hepimiz çocukken kendi kendimize saatlerce oynardık ama ilgi manyağı yaptığımız çocukarımız bunu yapamıyor maalesef...

sorma şimdiki aklım en az 5 yas fark olmalı ben ısdedimki arkadas olurlar bırbırlerıne :)9 suan daha zıyade dusmanız cok uzuluyorum alt komsumunkılerın arasında 18 ay var ıkısıde erkek dun bana ugradı az kaldı ufaklık bır yurusun yaza kadar sabret dıyo ozaman kıskanclıgı bıtecek cunkı oyun arkadası olacak dıyor allahım ınsallah oyleolur görümcemın 10gun oldu ıkıncı bebegı oldu oğlu kız kardesını hıc kıskanmıyor hatta benn onları kıskanıyorum:)) allahım yardımcım ol cunkıu kızlar 3bebek gelıyor 3.nıye yaptın dıyeceksınız mucıze bebek dıyorum ben ona kardesımı kaybettıkten 3ay sonra geldı ben cok kotu durumdaydım aylar sonra bır kez ılıskıye gırdık ondada korunduk ama mucuzem geldı bana ıyı geldı hayata karsı olan yasam gucum bıtmıstı suan daha ıyıyım dr. destegıde aldım ama kızım gelıyor kızım benı hayata yenıden bagladı dıyeyım

Back