- Konu Sahibi Sakura1011
-
Arkadaşım tekerlek bulunali 3000 yıl, araba toplu taşıma taksi icat edileli 200 küsur yıl oldu? Mesafe uzaksa, niye herkes gibi bunları kullanmıyorsunuz?Durumum var yokmu dedik ama kucuk bebegimde var mesafe uzak ondan gidemiyorum
Merhaba duyu butunleme icin ne yaptiniz bilgi verirmisinizDuyu bütünleme olabilir.
ilk 3 yıl evde elektrik süpürgesi açamadim ben.
Her türlü sesten korkardım
Uzun süre banyo, denize girmekten kaydıraktan kaymaktan korkardı.
Şimdi zehir gibi geçti hepsi.
Ama sosyalligi kaldı.
Büyüklerle iletişimi çook iyi fakat oyun oynamayı sevmiyor,tek tük arkadaşi var.
Bı araştırın,biz çok uğraştık zamanında.
Ama tepkileri normal değil.
Ufak kızim 3 yaşında şuan bu tarz şeyler yaşamıyoruz
Nedense,çocuğu babasına benziyor dediği için bir de kargo mevzusundan dolayı kocama göz koydu diye konu açan bir abla geldi burda aklıma
Konu sahibi; çocuğu bir pedagog görsün benc
İsine bak burda beni esim uzerinden vuramazsin benim eski actigim konulara bakiyor bide ne merakli insanlarin acigini sikintisini yuze vurmaya allah sizin gibilerden herkesi korusunNedense,çocuğu babasına benziyor dediği için bir de kargo mevzusundan dolayı kocama göz koydu diye konu açan bir abla geldi burda aklıma
Konu sahibi; çocuğu bir pedagog görsün bence.
Neden kızdınız kiİsine bak burda beni esim uzerinden vuramazsin benim eski actigim konulara bakiyor bide ne merakli insanlarin acigini sikintisini yuze vurmaya allah sizin gibilerden herkesi korusun
Ya siz nerde yasiyonuz bu ulkede her gün kocadan kocaya kacan evliyken karisini yada kocasj i aldatan her gun post acan insanlar varken benim ne yasadigmi bilmeden nasil yorum yapiyorsunz icten ice merak ediyonz herhalde ne yasadi da boyle dusunuyor diyeNeden kızdınız ki
En ufak sözden nem kapıp komşunuzun eşinize göz koyduğunu düşünüyorsunuz
Aynı tavırlarda kızınıza davranıyorsanız onu da bu tavrınız etkiliyor olabılır
O yüzden kimseyle konuşmuyor oynamıyor,konuşmaya korkuyordur
Merak etmeyin kim ne yapsın sizin kocanızı
Bulunmaz hint kumaşı sanki
Onu kaparlar diye dertlenmeyin arkadaş komşu edinin çocuğunuz ve kendiniz için
Bunu diyosunda haberlerde gormusundr komsusuyla sevgili olan kadin kocasini oldurdu diye her gun bu gibi olaylar bu ulkede yasaniyor onun icin cok merak ediyosn bir gun post acarim okursjnNeden kızdınız ki
En ufak sözden nem kapıp komşunuzun eşinize göz koyduğunu düşünüyorsunuz
Aynı tavırlarda kızınıza davranıyorsanız onu da bu tavrınız etkiliyor olabılır
O yüzden kimseyle konuşmuyor oynamıyor,konuşmaya korkuyordur
Merak etmeyin kim ne yapsın sizin kocanızı
Bulunmaz hint kumaşı sanki
Onu kaparlar diye dertlenmeyin arkadaş komşu edinin çocuğunuz ve kendiniz için
Bu arada benim de arkadasim yok hic disarda gorustugun komsu vardi cocuklari var kadinda kocama goz koymus kimseye guven olmuyor insanin arkadaslik yapasi da gelmiyor
Sen ne diyon ya ne benzemesinden bahsediyosun
Allah seni de korusun abla.... Sakin ol bu ne sinir?İsine bak burda beni esim uzerinden vuramazsin benim eski actigim konulara bakiyor bide ne merakli insanlarin acigini sikintisini yuze vurmaya allah sizin gibilerden herkesi korusun
Etrafımda hiç kocadan kocaya kaçan kadın yokYa siz nerde yasiyonuz bu ulkede her gün kocadan kocaya kacan evliyken karisini yada kocasj i aldatan her gun post acan insanlar varken benim ne yasadigmi bilmeden nasil yorum yapiyorsunz icten ice merak ediyonz herhalde ne yasadi da boyle dusunuyor diye
Ayrıca o üye sen misin neden üstüne alındın? Kullanıcılığını pasifleştirmiş bahsettiğim kişi hay Allah'ım ya........İsine bak burda beni esim uzerinden vuramazsin benim eski actigim konulara bakiyor bide ne merakli insanlarin acigini sikintisini yuze vurmaya allah sizin gibilerden herkesi korusun
Ya hangi uyeden bahsediyosnz benim tek hesabim varAyrıca o üye sen misin neden üstüne alındın? Kullanıcılığını pasifleştirmiş bahsettiğim kişi hay Allah'ım ya........
Ben birşey ustume alinmadim burdski herkes eski actigim konu uzerineden bana laf sokmaya calisiyorAyrıca o üye sen misin neden üstüne alındın? Kullanıcılığını pasifleştirmiş bahsettiğim kişi hay Allah'ım ya........
Kardeşim yazdıklarımı düzgün oku Allah aşkına.Ya hangi uyeden bahsediyosnz benim tek hesabim var
Bir abla geldi aklıma demişim. Sen o üyesin dememişim demi?Nedense,çocuğu babasına benziyor dediği için bir de kargo mevzusundan dolayı kocama göz koydu diye konu açan bir abla geldi burda aklıma
Konu sahibi; çocuğu bir pedagog görsün bence.
Ben eski konunu falan bilmem......Ben birşey ustume alinmadim burdski herkes eski actigim konu uzerineden bana laf sokmaya calisiyor
Merak ettim anne misiniz ?Ben bu duruma çok üzülüyorum. Çocuğu 3 yaşına kadar insan içine sokmayıp sosyalleştirmiyorlar sonra çocuğum böyle böyle. Acaba neden öyle korkması yabancılarla konuşmaması çok normal. Çocuk nasıl iletişim kuracağını bilmiyor hem kendi kurmamış hem ebeveynini iletişim kurarken gözlemlememiş. İleride çok zorluklar yaşayacak bir çocuk görüyorum.
Anneyim arti kızım bu ara parka cikali sosyallesmeye basladi arkadas da edindim tamam mi oldu mu istedginizMerak ettim anne misiniz ?
Size sormamış... Çok agresifsiniz bugün, yolunda mı her şey?Anneyim arti kızım bu ara parka cikali sosyallesmeye basladi arkadas da edindim tamam mi oldu mu istedginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?