- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
- 53
- Konu Sahibi Sakura1011
-
Haklisinz sağolun bilgi verdifnz icinÇocuklar güvende hissettiklerinde korkmazlar. Dışarıya karşı olan kendi güvensizliğinizi istemsizce çocuğunuza yansıtmış olabilirsiniz. Oyunlara sizde katılın ve oyuna adapte olduğunda bir adım gerisinde durun. sonra bu mesafeyi arttırırsınız.
Siz de böyle saçma bir korkuyla kendinizi yalnızlığa mahkum etmişsiniz. Kendinizin de korkuları var belli ki. Arkadaşlık kurarsam kocamı kaparlar diye yalnız kalmak da çok uç bir şeyBu arada benim de arkadasim yok hic disarda gorustugun komsu vardi cocuklari var kadinda kocama goz koymus kimseye guven olmuyor insanin arkadaslik yapasi da gelmiyor
Ya ne alakasi var esimle bu durumun ben arkdaslik kurdum kadin utanmadn bana esimi anlatiyor boyle insanla arkadaslik nasıl kurayim benSiz de böyle saçma bir korkuyla kendinizi yalnızlığa mahkum etmişsiniz. Kendinizin de korkuları var belli ki. Arkadaşlık kurarsam kocamı kaparlar diye yalnız kalmak da çok uç bir şey
Kocanıza göz mü koydu birileri yoksa gözü dışarda olan kocanız mı ?Bu arada benim de arkadasim yok hic disarda gorustugun komsu vardi cocuklari var kadinda kocama goz koymus kimseye guven olmuyor insanin arkadaslik yapasi da gelmiyor
Sanane ya benim esimin durumundan sanane kendi esinle olan sikintilarini baska uzerinden hakli cikarmaya çalışır senin gibileri esimle olan sorunum kimseyi ilgilendirmez ben burda kizimi soruyorum esimi değilKocanıza göz mü koydu birileri yoksa gözü dışarda olan kocanız mı ?
Eşinizin telefonundaki uygulama görselinden dolayı eşinizden şüphe etmiştiniz 6 ay önce.
Eşiniz sizden sürekli bir şeyleri sakladığı için, eşinize güven duymuyor olabilirsiniz. Adam uzman çavuş ve çıplak maaşını dahi saklıyordu sizden; bu yüzden de konu açmıştınız geçtiğimiz günlerde.
Babasi kotu gunler icin duruyor ya sabir bu erkekler evdemi saniyosunuz sabahtan aksama kadar cocuklarinin basindakreş neyse de oyun grubu 2000 falan ona da mı durumunuz yok? babası ne güne duruyor?
yoo sanmıyoruz. Babalar bir işe yaramayınca yol verip kendimiz bakıyoruz. Bakamayacağımız basit bir ihtiyacını bile karşılayamayacağımız çocuğu da doğurmuyoruz.Babasi kotu gunler icin duruyor ya sabir bu erkekler evdemi saniyosunuz sabahtan aksama kadar cocuklarinin basinda
Bu arada benim de arkadasim yok hic disarda gorustugun komsu vardi cocuklari var kadinda kocama goz koymus kimseye guven olmuyor insanin arkadaslik yapasi da gelmiyor
Komşunuzun eşinize göz koyduğunu iddia eden sizsiniz. O zaman böyle bir mesaj yazmayıp; sadece kızınızla ilgili sorunuzu sormayı tercih edebilirdiniz.Sanane ya benim esimin durumundan sanane kendi esinle olan sikintilarini baska uzerinden hakli cikarmaya çalışır senin gibileri esimle olan sorunum kimseyi ilgilendirmez ben burda kizimi soruyorum esimi değil
Ya cocuguma bakamadigimi nerden ciakrdin kres olmazsa olmaz mi bu cocuklar icin sanki yemek icmek gibide bakamiyomusum cocuk dogurcakmisim senden mi izin alcam cocuk dogurmak icinyoo sanmıyoruz. Babalar bir işe yaramayınca yol verip kendimiz bakıyoruz. Bakamayacağımız basit bir ihtiyacını bile karşılayamayacağımız çocuğu da doğurmuyoruz.
Esimle biz çocuğun yaninda tartismayiz esimle kizimin arasida cok iyiKomşunuzun eşinize göz koyduğunu iddia eden sizsiniz. O zaman böyle bir mesaj yazmayıp; sadece kızınızla ilgili sorunuzu sormayı tercih edebilirdiniz.
Çocuğunuzun korkularının nedeni eşinizle ilişkiniz olmasın ?
KOCANIZIN EVDE DURMASINA GEREK YOK PARA VERSİN 2000 TL VEREMİYOR MU MESELABabasi kotu gunler icin duruyor ya sabir bu erkekler evdemi saniyosunuz sabahtan aksama kadar cocuklarinin basinda
Bu arada sosyal çevre yoksa çocuk için kreş zorunlu ya da oyun grubu akranlariyla iletişim halinde olmak çocukların gelişimi için çok önemli. Geçmişte mahalledeki çocuklarla beraber büyüyorlardı akranlari yine vardı şuan sizin de fark ettiğiniz gibi iletişim kurulmadigi için bu şekilde sonuçlar doğuruyor.Ya cocuguma bakamadigimi nerden ciakrdin kres olmazsa olmaz mi bu cocuklar icin sanki yemek icmek gibide bakamiyomusum cocuk dogurcakmisim senden mi izin alcam cocuk dogurmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?