Bizimkinindr sabittir yediği şeyler onun dışına çıkmıyor malesef asla lahmacun ve ciğkögte yemez bizimki tarhana mercimek içmez değişik say say bitmez yediği belli başlı şeyler dışına çıkamadık ac da kalsa yok zorlayarak da olmuyor telefon bakarak yedirmek istemiyorum ama bazen yiyor maalesef o şekilde 4 yaş
Lahmacun ve cigkofteye 3 yasindaki cocuk nasil alisti yahu? Benim 3.5 yasindaki kizim daha yeni tatmaya basladi boyle seyleri, ayrica dışarıdan soylediginiz kiymaya nasil guveniyorsunuz ki icine her turlu sey eklenebilir, lahmacun baharatla vs cok kolay hilesi saklanabilecek bir yemek.Bu iki besin dışında bizimkide yemiyor bı çözüm bulamadinizmi bu duruma kafayı yemek üzereyim üzüntüden zorlamasam veya sipariş etmesem aç geziyor günlerce
İnan tüm kuralları uyguladım ama o zmn bile ağzını asla açmıyordu sadece emmek istiyordu .bende emziriodum aç kalmasın diyeLahmacun ve cigkofteye 3 yasindaki cocuk nasil alisti yahu? Benim 3.5 yasindaki kizim daha yeni tatmaya basladi boyle seyleri, ayrica dışarıdan soylediginiz kiymaya nasil guveniyorsunuz ki icine her turlu sey eklenebilir, lahmacun baharatla vs cok kolay hilesi saklanabilecek bir yemek.
Kres önerisine alternatif olarak çevrenizde akranj cocuklar var ise aileleriyle durumu konusup belki ortak yemek saatleri duzenleyebilirsiniz, cunku kresin yarattigi tek etki akranlarinin yedigini gorerek etkilenmesi, ozenmesi.
Ek gidaya gecis sureciniz nasildi? 3 gun kuralini uyguladiniz mi mesela? Ilk basta sebzeleri mi tattirdiniz meyveleri mi?
Eşim kurye dışardan bı iki defa bize çiğköfteve lahmacunu getirdi tattirdim ondan sonra surekli istemeye başladıLahmacun ve cigkofteye 3 yasindaki cocuk nasil alisti yahu? Benim 3.5 yasindaki kizim daha yeni tatmaya basladi boyle seyleri, ayrica dışarıdan soylediginiz kiymaya nasil guveniyorsunuz ki icine her turlu sey eklenebilir, lahmacun baharatla vs cok kolay hilesi saklanabilecek bir yemek.
Kres önerisine alternatif olarak çevrenizde akranj cocuklar var ise aileleriyle durumu konusup belki ortak yemek saatleri duzenleyebilirsiniz, cunku kresin yarattigi tek etki akranlarinin yedigini gorerek etkilenmesi, ozenmesi.
Ek gidaya gecis sureciniz nasildi? 3 gun kuralini uyguladiniz mi mesela? Ilk basta sebzeleri mi tattirdiniz meyveleri mi?
Evden kendim yapınca asla yemiyor özellikle dışardan istiyor ve inanin ayırt ediyor benim yaptığım la dışardan geleniLahmacun ve cigkofteye 3 yasindaki cocuk nasil alisti yahu? Benim 3.5 yasindaki kizim daha yeni tatmaya basladi boyle seyleri, ayrica dışarıdan soylediginiz kiymaya nasil guveniyorsunuz ki icine her turlu sey eklenebilir, lahmacun baharatla vs cok kolay hilesi saklanabilecek bir yemek.
Kac aylikken sutten kestiniz?İnan tüm kuralları uyguladım ama o zmn bile ağzını asla açmıyordu sadece emmek istiyordu .bende emziriodum aç kalmasın diye
26 aylikken sütten kestim pediatriste gidiyorum ayda bir gitmedigim doktor kalmadı tek dedikleri kreş ve aç birsk kreşe imkanim yok aç birakiom banamisin demiyor açlığı bilmiyor evde çözüm yolu bulmaya çalışıyorum.Kac aylikken sutten kestiniz?
Sizin acilen pediatristle gorusup gelisimsel pediatriye yönlendirmesini istemeniz gerekiyor, tek yönlü beslenen cocugun basi hastaliktan kurtulmaz, gelisimi geride olur, hicbir doktor bunu farketmedi mi? Onlarin yonlendirmesiyle de yeme bozuklugu icin terapi almaniz gerekiyor anladigim kadariyla.
Onların tadını almadan önce ne yıyordu neler tattırdınızEşim kurye dışardan bı iki defa bize çiğköfteve lahmacunu getirdi tattirdim ondan sonra surekli istemeye başladı
3 yaş sendromu oğlumda dolu dolu yaşar.yemek reddi bizde de çokça ama tamamen red ediyor fastfood zaten yemez ama normal yemekte yemek istemiyor.bulsugum çözüm tepsinin içinde biri su dolu iki bardak ve enjektör getiriyorum o suyla oynarken ben yediriyorumKızım oldu bitti hicbisey yemiyor sadece lahmacun çiğköfte yiyor asla başka biseyi ağzına vurmuyor yumurta peynir süt vs tadını dahi bilmez kan tahlilleri düşük geliyor kreşe verin yer dediler ama oraya imkanımız yok evde yemeğe nasıl alistirabilirimm lütfen bı çözüm yolu yazın.
Boyu kilosu ne durumda?26 aylikken sütten kestim pediatriste gidiyorum ayda bir gitmedigim doktor kalmadı tek dedikleri kreş ve aç birsk kreşe imkanim yok aç birakiom banamisin demiyor açlığı bilmiyor evde çözüm yolu bulmaya çalışıyorum.
Lahmacun dediğiniz içine bir sürü şey katıp yedirebileceğiniz bir şey , evde kendiniz içine değişik şeyler koyarak , et , sebze , pizza tarzında yedirebilirsiniz. Çiğ köfteyi ne zaman verdiniz de alıştı. Bence sizin besleme yönteminiz yanliş.Kızım oldu bitti hicbisey yemiyor sadece lahmacun çiğköfte yiyor asla başka biseyi ağzına vurmuyor yumurta peynir süt vs tadını dahi bilmez kan tahlilleri düşük geliyor kreşe verin yer dediler ama oraya imkanımız yok evde yemeğe nasıl alistirabilirimm lütfen bı çözüm yolu yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?