• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşındaki kızım kardesi oldu diye altına yapiyo

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
73
Kızım 3 bucuk yaşında Tuvaleti çok güzel öğrendi 2yasindaydi hiç kaçırmazdi ama şimdi bebegimiz oldu 3 aylık kızım 2aydir sürekli altına yapiyo bı gün yapmasa diğer gün mutlaka yapiyo kendi ile çok güzel ilgileniyorum ama yinede yetmiyo sordugumda kardesimde yapiyo diyo

Inan benimki daha dogmamis sadece ogrendi kardesinin olacagini benim 3 yasindaki kizimda altina yapmaya basladi unuttrmaya calistim suan arada anne kardesm nerde falan diyor duymamazliktn geliyorm enazindan dogmadan 1 ay 20 gun onceden tekrar kulagini cinlatrm ama genelde ole oluyor

Inan benimki daha dogmamis sadece ogrendi kardesinin olacagini benim 3 yasindaki kizimda altina yapmaya basladi unuttrmaya calistim suan arada anne kardesm nerde falan diyor duymamazliktn geliyorm enazindan dogmadan 1 ay 20 gun onceden tekrar kulagini cinlatrm ama genelde ole oluyor
Niye böyle oluyo acaba ya
Bebeksin sen kiskanmayi nerden ogrendin yahu demi

Of çok normal ya biraz zamana ihtiyacı var . Kıskanıyor o yüzden dikkat çekmek için yapıyor . Benim oğlum da 3 yaşında evdeki Papağanımızı kıskanıyor düşünün 😳 çiko benim kardeşim diyor ve papağanı benden kıskanıyor birde bunu söylüyor 😫 sizinki çok normal yani

Niye böyle oluyo acaba ya
Bebeksin sen kiskanmayi nerden ogrendin yahu demi
Gulum vala bilmiyotm daha kimse bilmiyor hamile oldugumu gecen disari gonderdim bizim binanin bahcesine balkondanda ona bakiyorm tabi butun cocuklara tek tek dedi benim kardesim olacak diye ne utandm ya alahtan bisey anlamadi kimse bidahada gondermedm tek 🤣🤣

Yaa napicam pki kardeşini çok seviyo hiç zarar vermiyo bide bütün gün kendi ile ilgileniyorum anlamadım

Bebeğinizin altını pek onun gözü önünde almayın isterseniz.Gördükçe onunda altına yapmasını normal olarak algılayacaktır. Yaptığında hiç kızmayın her seferinde anlatın aşılacaktır.Bende kardeşim doğdun da bilerek altıma yapmaya başlamışım annem hep böyle geçtiğini anlatırdı.

Back