3 yaşındaki kızım diz ağrısı

Didmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
19
6
36
28
Arkadaşlar 3 buçuk yaşındaki kızım 1 yıldır 4-5 günde bir falan dizinin yada diz kapağı ile ayak bileği arasının ağrıdığını söylüyo daha önce doktora götürdüm film falan çekildi bişey yoktu romatolojiye götürdüm tahlil falan yapıldı bişey yok büyüme ağrısı olabilir denildi ama bazen gece bile kızım uykudan uyanıyor ağırıyo bacağım diye böyle bi sorun yaşayan var mı

Yastığını değiştirin boynuna dikkat edin bide nöroloji gidip boyun filmi çektirin

Boğaz ağrısı falan var mı acaba

Benim oğlumda aynı şuan 5 yaşında herzaman değil bazen dediğiniz gibi gece bile ağlıyor bacağım ağrıyor diye. Şehir hastanesi, üniversitesi hastanesi,pof,özel biçok yere götürdüm tahlil röntgen herşey temiz Nöroloji Ortopedi götürdüm bı sorun yok diyorlar. Ortopedi doktoru D vitamini önermişti D vitamini+günde bı saat güneşe çıkardım çorba yemeğe et suyu kemik suyu katıyorum. Bı şeyi yok. Sizde bi süre D vitamini kullanın beslenmeye dikkat edin geçer inşallah

Eltimin kızı öyleydi aynı şekilde gece kalkıp bacaklarım ağrıyor diye ağlarmış. Onun boğaz da şişlik de vardı ona bağlıydı antibiyotik falan verildi düzelmişti.

Yastığı yüksek mi?
Hayır yastıkta yatmıyo genelde yatsa bile çok ince bi yastık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…