Davranış Bozuklukları 3 yaşındaki kızım 6 aydır aynı pijamayı giyiyor!!

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

saada82

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1
0
6
İzmir
Merhaba
Kızım 3 yaşında. Geçen aralık ayında zatüree başlangıcı oldu ve ateşi yüksekti. Çok uyudu çok yattı. O zamandan beri aynı pijamayı giyiyor. Bazen sabah acele yıkıyoruz öğlene kadar kurutuyoruz. Öğlen uykusunda da onu giyiyor. Havalar sıcak ve pijama kışlık. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı??
Teşekkürler

Merhaba
Kızım 3 yaşında. Geçen aralık ayında zatüree başlangıcı oldu ve ateşi yüksekti. Çok uyudu çok yattı. O zamandan beri aynı pijamayı giyiyor. Bazen sabah acele yıkıyoruz öğlene kadar kurutuyoruz. Öğlen uykusunda da onu giyiyor. Havalar sıcak ve pijama kışlık. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı??
Teşekkürler

bu nasıl şey anlamadım..3 yaşında bi çocuk inatmı ediyor illa bu pijamayı giyicem diye..çocuğunuzun yaptığı şımarıklık olmasın?..

İnanın geçici bir durum, benim kızımda o dönemlerde bir tişörtüne takılıp kalmıştı. Sabah öğle akşam, haftalarca sırtındaydı. Banyo yapacağımız zaman bile " ama anne banyodan sonra gene bunu giyecem tamam mı" diyordu. Eşimin kuzeni çocuk psikiyatri dr. onunla konuştuk, hiç üzerine gitmememizi, bu yaşlarda bu tür davranışların normal olduğunu söyledi. Zaten bir süre sonra da unuttu gitti. Umarım kısa zamanda atlatırsınız bu durumu.

Back