3 yaşında oğlum evde kalmak istemiyor.

Kubra321

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
3
3
1
29
Selamun aleykum anneler
Size akıl danışmak istiyorum, 3 yaşında bir oğlum var elhamdulillah.
Babaannesine aşırı düşkün peşinden ağlar her seferinde, kayınvalidem de iki oğlan torununa çok fena düşkündür (biride benim oğlum) her istediklerini yapar, benim oğlum ol diye sever hep...gerçekten evladı gibi seviyo
babaannesinin evine gittiğindede geri dönmek istemiyor kesinlikle. Ben çalışan bir anne değilim, hiç çalışmadım, yani babaanne büyüttü olayı yok. Aslında ona olan sevgisi cok guzel birsey, benim içinde gerçekten büyük kolaylık arada dinlenebilmek fena olmuyo tabi... Ama beni hiç özlememesi ve evden bu kadar soğuması bana çok garip geliyor eve zorla getiriyoruz, aradan bi gun geçmeden ben babaanneme gideceğim diye tutturuyor aramızda 1kilometrelik mesafe var sık sık gideriz... Ama yetmiyor oğluma. Orda kaldığında, yanina giderim bazen sen gelme git filan diyerek itiyo beni
Puzzle, boya, resim, oyun hamuru, park... gibi çeşit çeşit oyunlar yaparım onunla bebekliginden beri, çok şükür ilgisiz bir anne olduğumu düşünmüyorum aslında, ama bu durum beni üzüyor beni istememesi filan... Kendimi yetersiz hissediyorum artık
Ayriyetten hamileyim, bu aralar kayinvalidemin "annenin bebeği olacak, sen benim oğlum ol" gibi sözlerini duydum, benden bahsederken oğluma "Kübra annene.. ."diye söz eder...
Ben cok takıyorum belkide hormonlar yüzündendir... Bilemiyorum...
kendimede çok kızıyorum, bir annenin çocuğunu kıskanması hiç normal değil kalbimden kötü hisleri atmam lazim ama içimi dökmem gerekiyordu artık bunaldım bu durumdan, buraya yazma sebebimde bu, en azından güzel nasihatler alırım sizlerden dedim

Siz cok iyi niyetlisiniz ama kv sanki bu durumu kötüye kullanıyor.Kubra Anne ne ya bir tane Anne var ben demelisinizÇalismiyorsun madem iliskinin böyle olmasina izin verme.Ileride sorun yaşarsın.Cevremde cok örnek var.

Sizden bahsederken “Kubra anne” demesi hic iyi niyetli degil. Siz yokken sizden nasil bahsettigini bilmiyorsunuz sonucta. Biraz yakin takipte kalin.

Mesafe koyun ileride cocuk cok etkilenir.Hele bir de kardesi olacakmis babaanne yeni bebegi emziremeyecegine ve yeni bebegin sürekli emmeye ihtiyaci olacagina gore oglunuz durumdan iyice etkilenip babaannenin hakli oldugunu sizin baska cocugunuz oldugunu o yuzden kendisini daha az sevdiğinizi dusunebilir.Ayrica Kubra anne ne ya boyle bir sacmalik duysam kv anne o bu dinlemem agzinin payini veririm.Anne bi tane olur ne demek Kubra anne.Bir annenin cocugunu kiskanmasi degil kiskanmamasi sakinmamasi tehlikeli ve kotu bir duygu.Bu sekilde çocuğunuzun tum algilari degisir.Yarin bir gun kendi cocuguna bile davranisi degisik olur.Bir cocugun annesi baskadir babaannesi baskadir.Kubra anne o anne bu anne yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…