yemesi normalse genetik faktörler etkili bence benim oğlumda yaşıtlarına göre fazla büyükmüş ama aşırı yemiyor o da babasına çekmiş diye düşünüyorum
evet yaaa o da çok etkili bence.bizim teyzemiz çok ufak tefek,sanırım biraz da ona benziyor
çok takılma bence genetik faktörlerin önüne ancak ilerde voleybola falan yollarsın boyu uzar öyle geçersin başka türlü zor birde kız çocuğu biraz daha kibarcık oluyorlar (bende kız çok istiyorum valla ne yalan söyleyim)
arkadaşlar 3 yaşını yeni doldurdu kızım.boyu 91 cm kilosu 12 kg.anne ve baba olarak bizlerde çok iri değiliz.
dün sağlık ocağına gitti kontrole,yaşıtlarına göre geride demişler.çok moralim bozuldu.kızım herşeyden yer.meyve,süt,pekmez çayı herşeyi severek yiyor.ama çok çok hareketli.sadece uyurken sabit duruyor :)
balık yağı ve çinko başladım yeni.bakalım belki kilo almasına yardımcı olur.
var mı benim kızımın durumunda olanlar ???
neler yapıyosunuz,ne yapmalıyız?
bence kilolu olmasındansa normal yemek yiyip zayıf olması daha iyi.
bebekken güzel oluyor da büyüdükçe lop et iyi olmuyor bence,ilerisi için...
benim oğlum 2.5 yaşında kilosu normal değer.boyu da normal görünüyor kilo-boy çizelgesinde.ama bana
göre kısa yaşıtlarına göre.Allah can sağlığı versin.
tek herşeyden yesin az yesin ama sağlıklı beslensin,abur cuburdan uzak dursun yeter tek amacımız bu zaten.
kızınız yemeklerini güzel yiyorsa üzülmeyin bence.anne baba minyonsa çocukta minyon oluyor.
ayrıca ne çocuklar var,ağızlarına bir kaşık çorba veremiyorsun,süt,yumurta,peynir,sebze yemeği yemeyen,
pilav,makarna,patates kızarmasından,çikolatadan başka bişey yemeyen,Allah sabır versin annelerine.
az da olsa yesin,kilo almasın,ama yesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?