3 yaşında ki oğlum ağzı açık uyuyor

gokce_95

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
5
0
29
Merhabalar . 3 yaşında ki oğlum ağzı açık uyuyor. Geniz eti ve burun eti de yok . Burnu da tıkalı değil . Bildim bileli hep böyle uyuyor. Kullandığınız bir bant var mı ? Veya önereceğiniz bişey var mı ?

Son düzenleme:
Burnu tıkalıysa açmaya çalışsanız? Bu aralar mı ağzı açık yoksa hep mi böyleydi?

Burnu tıkalıysa açmaya çalışsanız? Bu aralar mı ağzı açık yoksa hep mi böyleydi?
Tıkalı değil çok şükür doğduğundan beri böyle alışkanlık oldu sanırım ama onun için endişeleniyorum çünkü çok olumsuz yönleri varmış.

KBB ye götürdünüz mü benim oğlum da 3yasinda arada ağzı açık uyur horlar ama alerjik o yüzden burun etleri şiş doktorun direkt sorduğu şey ağız açık uyur mu, siz gittiniz mi daha önce

Uyanıkken ağzı kapalı nefes aldırıp verdirin. Zorlanıyorsa bir sıkıntı vardır. Belki birkaç kere ağzını kapatsanız alışır da öyle devam eder.

Uyanıkken ağzı kapalı nefes aldırıp verdirin. Zorlanıyorsa bir sıkıntı vardır. Belki birkaç kere ağzını kapatsanız alışır da öyle devam eder.
Yorumu okudum ve uygulamaya geçtim ağzı kapalı rahat nefes alıyor. Gece ağzını kapatıyorum elimle saniyeler sonra tekrardan ağzı açık halde oluyor . Allah'ım sen yardım et

KBB ye götürdünüz mü benim oğlum da 3yasinda arada ağzı açık uyur horlar ama alerjik o yüzden burun etleri şiş doktorun direkt sorduğu şey ağız açık uyur mu, siz gittiniz mi daha önce
Hayır KBB hiç götürmedim çünkü horlama, burun akıntısı veya alerjik hiç bişi yok. Sıra açılır açılmaz götürücem artık böyle olmayacak

Hayır KBB hiç götürmedim çünkü horlama, burun akıntısı veya alerjik hiç bişi yok. Sıra açılır açılmaz götürücem artık böyle olmayacak
Alerjik falan olmasına gerek yok bı götürün ilk sordukları soru bu çocuklara, biz her gittiğimizde soruyorlar inşallah bı faydası olur size de

X