Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar . 3 yaşında ki oğlum ağzı açık uyuyor. Geniz eti ve burun eti de yok . Burnu da tıkalı değil . Bildim bileli hep böyle uyuyor. Kullandığınız bir bant var mı ? Veya önereceğiniz bişey var mı ?
KBB ye götürdünüz mü benim oğlum da 3yasinda arada ağzı açık uyur horlar ama alerjik o yüzden burun etleri şiş doktorun direkt sorduğu şey ağız açık uyur mu, siz gittiniz mi daha önce
Yorumu okudum ve uygulamaya geçtim ağzı kapalı rahat nefes alıyor. Gece ağzını kapatıyorum elimle saniyeler sonra tekrardan ağzı açık halde oluyor . Allah'ım sen yardım et
KBB ye götürdünüz mü benim oğlum da 3yasinda arada ağzı açık uyur horlar ama alerjik o yüzden burun etleri şiş doktorun direkt sorduğu şey ağız açık uyur mu, siz gittiniz mi daha önce