- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi Karabiberim123
Arkadaşlar herkese merhaba. Lütfen bilen yardımcı olabilecek birileri dönüş yapabilir mi. Ciddi anlamda çaresiz hissediyorum kendimi. Oğlum tam 3 yaşında. Bizim problemimiz kakasını tutması. 5-6-7günde bir kaka yapıyor. 2. Günden sonra kıvranmaya başlıyor. Anne karnım ağrıyor diye. Pedagoga gittik. Psikolojik oldugunu söyledi. Beslenmesini düzenleyip kakasının geldiğini anlayınca 30dkk da bir tuvalete götürün Bi süre sonra sıkılıp yapacak dedi. Malesef oturmak istemiyor anne yok diyor. Sabahları zeytinyağı içiriyorum dupalak dulcasoft veriyorum magnezyum takviyesi alıyor. Daha ne yapayım bilmiyorum. Çocuk cerrahisine götürdük bugün. Röntgen celili birsey çıkmadı. Ultrason çekildi sorun yok. Lağman verdi. Bende lağman yapıp yapmama konusunda tereddüt duyuyorum.. Psikolojik olarak daha da derin yaralar olusmasın düzeltelim derken. Daha ne yapabilirim bilmiyorum
#kakatutma #kakasorunu #kabızlık #tuvaleteğitimi #tuvaletegitimi #3yaştuvalet #kabız #kakayapmakistemiyor
#kakatutma #kakasorunu #kabızlık #tuvaleteğitimi #tuvaletegitimi #3yaştuvalet #kabız #kakayapmakistemiyor