3 yas olan cocuk kemik yasi 1

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
133
39
kemik yasimiz 1 dedi dr film cekildi elinden o sekilde bakildi. 11.5 kg boy 90 cm. ancak dr kemik yasinin geriden gelmesi sorun degil iyi bisey dedi anlamadim yani tam 3 ay sonra tekrar bakilacakmis. siz ne dusunuyorsunuz oglumun boy kilo kemik yasi icin. cok kucuk duruyor yasitlarina gore.

Anne babası minyon olan çocuklar genelde öyle oluyor. Bizimkine göre küçükmüş ama çok da sorun olacağını sanmıyorum.

Anne babası minyon olan çocuklar genelde öyle oluyor. Bizimkine göre küçükmüş ama çok da sorun olacağını sanmıyorum.
ben de minyonum evet ama buyuk cocugum 6 yaşında onda boyle birsey yok. ancak 3 yas cocugum cok kucuk duruyor hatta 2.5 yasindaki arkadasimin cocugu benim çocuğu bebek sandi agu dedi yaa

doktor da tam birsey demedi canm sıkıldı biraz temmuz u bekleyecegim

ben de minyonum evet ama buyuk cocugum 6 yaşında onda boyle birsey yok. ancak 3 yas cocugum cok kucuk duruyor hatta 2.5 yasindaki arkadasimin cocugu benim çocuğu bebek sandi agu dedi yaa
Biz öyle çocuklar görüyoruz ki 9. sınıfa kadar ufak tefek, liseye gelmiş ama ortaokul çocuğu gibi. Lise mezuniyet törenindeyse ilk geldiği günden eser yok. Benimki de zayıf ama boyu uzun. Sadece bedensel değil zihinsel gelişimi de önemli. O yaşına uygunsa sorun etmeyin o kadar. Minyon ebeveynlerin çocuklarında sık görülüyor bu.

cok sukur zihinsel gelisimi cok iyi haklisin dert etmemek gerek Allah can sagligi versin cocuklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…