Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları3 yaş oğlum levotiron kullaniyor .
Merhaba anneler. Biraz endişeliyim oğlum 3 yaşında ve haşimato teşhisi konuldu levotiron tB. Başlandı endişe duyuyorum ilacı verirken biraz ağır bir ilaç diye. Hiç cevrenizde ufak yaş da kullanan var mi .
Merhaba anneler. Biraz endişeliyim oğlum 3 yaşında ve haşimato teşhisi konuldu levotiron tB. Başlandı endişe duyuyorum ilacı verirken biraz ağır bir ilaç diye. Hiç cevrenizde ufak yaş da kullanan var mi .
hashimato ne yazık ki ömür boyu kalıcı bir hastalık hipotiroid gibi gecici degil. fakat o küçücük hap hayatımızı normal yapıyor. benim de 15 yaşında teshis koyulmustu. bir gun aksatmam. tsh normale dönünce sıkıntı kalmıyor. rutin kontrol önemli. korkmayın hic