• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3 yaş oğlum levotiron kullaniyor .

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dlr55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
75
42
88
30
Merhaba anneler. Biraz endişeliyim oğlum 3 yaşında ve haşimato teşhisi konuldu levotiron tB. Başlandı endişe duyuyorum ilacı verirken biraz ağır bir ilaç diye. Hiç cevrenizde ufak yaş da kullanan var mi :(
.

Merhaba anneler. Biraz endişeliyim oğlum 3 yaşında ve haşimato teşhisi konuldu levotiron tB. Başlandı endişe duyuyorum ilacı verirken biraz ağır bir ilaç diye. Hiç cevrenizde ufak yaş da kullanan var mi :KK43:
.
Fonksiyonel tip doktorlarina bir gorunun derim, hastaligi tamamen tedavi ediyorlar.

Merhaba anneler. Biraz endişeliyim oğlum 3 yaşında ve haşimato teşhisi konuldu levotiron tB. Başlandı endişe duyuyorum ilacı verirken biraz ağır bir ilaç diye. Hiç cevrenizde ufak yaş da kullanan var mi :KK43:
.
Haşimato hastalarına selenyum da çok iyi geliyor, doktorunuza danışın. Çok geçmiş olsun 🙁

hashimato ne yazık ki ömür boyu kalıcı bir hastalık hipotiroid gibi gecici degil. fakat o küçücük hap hayatımızı normal yapıyor. benim de 15 yaşında teshis koyulmustu. bir gun aksatmam. tsh normale dönünce sıkıntı kalmıyor. rutin kontrol önemli. korkmayın hic

Back