3 yaşında sürekli ev işi yapan sinirli bir anneyle büyümektense , 3 yaşında okula gitmeyi tercih edersin. Annen eve geldiginde senle ilgileniyorsa , saglıklı beslenebiliyorsan , anne babanla kaliteli vakit geçiriyorsan şanslısın. Kim ne derse desin iyi bir sağlık , iyi bir eğitim hizmeti almak için, istediklerinin olması için para lazım. Ben kızım 3.5 yaşında işe basladım.tam gün okula vermedim annem ve biz eşimle dönüşümlü evden calısıyoruz okula yarım gün verdim. Zor mu zor , kendime vakit ayıramıyorum hiç Pişman mıyım hayır. İsteyen istedigi tweti atsın. Her şey bu kadar pahalanırken , insanlar keyfi değil mecburiyetten calısırken gerçeklerden bu denli uzak twetler bana cok sacma geliyor. İleri de kızımın eğitimine , sağlığına bütçe yok demektense anneannesiyle ya da okulda vakit geçirmesini tercih ediyorum. Bu gün bir devlet hastanesinde muayne randevusu almak bile cok zor bu sartlarda en ucuz muaynesi 2-3 bin tl olan doktora tek maasla ne kadar gidebilirsin ya da yıllık ciddi paralar vererek nasıl tek maasla özel saglık yaptırıcan.